Helal Sana Başkan Uçar.. Eşi Benzeri Görülmemiş Program

Başkan Uçar, eşi benzeri görülmemiş bir programa imza attı. Şehirde ayakkabı boyacılığı yapan esnaf ve ailelerini iftar sofrasında ağırladı.

Gündem25 Medya

Oktay Fani'nin Haberi

Erzurum'da farkını ortaya koyarak adından sıkça söz ettiren Yakutiye'nin gönüllere dokunan Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, şehirde ayakkabı boyacılığı yapan esnaf ve ailelerine iftar yemeği verdi. Başkan Uçar'ın bu hareketine adeta yorum yağdı.

Belediye personeli tarafından bulundukları yerden servislerle alınan esnaf ve aileleleri programın yapılacağı yere getirilerek unutulmaz bir an yaşadılar. AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz'ün de katıldığı programda duygu dolu anlar yaşandı.

Başkan Uçar yaptığı konuşmada; "Buraya ailelerinizle geldiniz. Ben sizleri hakikaten tebrik ediyorum. Takdir ediyorum. Çünkü, alnınızın teriyle bizzat böyle taşı sıkarak ekmeğinizi çıkarıyorsunuz. En helal ekmeği de sizler evinize götürüyorsunuz bunu bilin." dedi.

AK Parti Başkanı Öz'den Uçar'a Teşekkür

İftar yemeğine katılan AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz de konuşmasında ; "Doğrusu ayakkabı boyacılarıyla alakalı bir düşünce ilk defa Mahmut Başkanımın aklına geldi. Başkanıma ben çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

İŞTE YAPILAN YORUMLARDAN BAZILARI

Erdal Güzel Tebrik ediyorum. Allah razı olsun. Güzel düşünmüşsünüz.

Murat Ertaş İşte Ramazan ruhu... Allah razı olsun

Muhammet Küçük Başkanım helal olsun valla harbi baba adamsınız biz beyle seyler görmedik sizdede görünce çok ama çok sevindik.

Feyzullah Çelik Sayın başkanım CoK tesekkur ederim helal olsun senin gibi adamlara

Kurbani Yavaşçay Sayın Başkanım yüreğine sağlık. Allah razı olsun.

İsmail Macit En güzel iftar yemeği olmuş sayın başkanım...

Hüseyin Emre Dağıstanlı Helal olsun bunlar görülmemiş duyulmamış şeyler...

Nurullah Avcı Taşmağalarda boyacılık yapan Hüseyin BOZCU da varmı Çok teşekkürler değerli başkanlarım gerçekten gönüllere dokunmuşsunuz Rabbim sizlerden razı olsun

Selim Akkuş Sayın başkanım Allah razı olsun inşaallah sizlerden inşallah bizim gibim hamallık yapan arkadaşlar kimler iftara davet edecek hayırlı Ramazanlar dilerim başkanım

Süleyman Macit Başkanım siz bir başkasınız harika işler yapıyorsunuz başkaları gibi fakirin evine baskın iftara gidip fakiri mahcup etmiyorsunuz gittiğiniz yerin sofrasını siz hazırlıyorsunuz fakiri sofranızda agirliyorsinuz sizi kutluyorum iyiki varsınız allah sağlık sıhhat versin inşallah

Talat Çelik İlkdafa birbaşkanin boyaci kardeşlerle iftar için biraraya geldiklerinigördum sevgili başkanım ALLAH razı olsun

Pınar Pehlivanoğlu Allahım sana sağlık sıhhat versin insallah başkanım seni halk olarak seni gönülden seviyoruz.

Yusuf Karadaş Başkanım çok teşekkür ediyorum

Osman Nuri Keleşoğlu Allahım razı olsun Başkanım Allahım canına, sağlık versin

Ömer Mutlu Allah razı olsun senden halkın baskanı

Serhat Yetim Allah yar ve yardımcın olsun başkanım Allah'a emanet ol inşallah

Ozan Bostancı Size helal olsun başkanım

Tc Taşkın Karslı Masallah o ince naif dusuncenizden dolayi tebrik ediyorm helal olsun size syn baskanm

Murat Aktaş Allah kabul etsin helal olsun başkanım

Orhan Ali Kasal ADAM

Murat Karaca Adamm adamm

Alaattin Arıkapan Tebrikler Başkanım

Ali Ataman Güzel bir dokunuş olmuş. Ramazan anlamını bulmuş.