sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

YAKUTİYE’DE RAMAZAN HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Yakutiye Belediyesi yaklaşan Ramazan ayı nedeniyle ilçedeki cami ve mescitlerin halılarının yıkanması, genel temizlik ve ilaçlama işlemlerine başladı.

YAKUTİYE’DE RAMAZAN HAZIRLIKLARI BAŞLADI
  • 09 Mart 2023, Perşembe 15:35

Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte, Yakutiye Belediyesi’nce ilçedeki camii, mescit ve kuran kursları temizlenmeye başladı. 

Yakutiye İlçesinde bulunan cami ve mescitlerin, ramazan ayında oluşacak yoğunluğu da dikkate alarak temizlenmeye başladıklarına dikkat çeken Başkan Mahmut Uçar, ramazan ayıyla birlikte camilerin her zamankinden daha yoğun olarak kullanılacağı için, camii ve mescitlerdeki temizlik ve hijyen kurallarının çok önemli olduğunu kaydetti. 

Yakutiye ilçesindeki bütün camii ve mescitlerin halılarının yıkanıp genel temizliklerinin ve ilaçlama işlemlerinin yapıldığına dikkat çeken Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, "Sabırsızlıkla rahmet ve bereket ayı Ramazan-ı Şerifi bekliyoruz. Yaklaşan ramazan ayının ülkemize ve milletimize ve tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık