sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

BAKAN MUŞ’TAN BAŞKAN SEKMEN’E TECRÜBE VE YATIRIM ÖVGÜSÜ

Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş, “Mehmet Sekmen Başkanımız, yerel yönetimde önemli bir isim… Kendisini Erzurum’a kazandırdığı özel yatırımlardan ötürü kutluyorum” dedi.

BAKAN MUŞ’TAN BAŞKAN SEKMEN’E TECRÜBE VE YATIRIM ÖVGÜSÜ
  • 02 Temmuz 2022, Cumartesi 18:03

Bir dizi temas ve incelemede bulunmak üzere Erzurum’a gelen Bakan Muş, AK Parti Erzurum Milletvekilleri Prof. Dr. Recep Akdağ ve Zehra Taşkesenlioğlu Ban, Vali Okay Memiş, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, MHP İl Başkanı Naim Karataş ve diğer yetkililerle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Sekmen, Bakan Muş’a kentte yapılan mega projelerle ilgili bilgi verdi.

Erzurum’un marka bir kente dönüştüğünü ifade eden Ticaret Bakanı Dr. Muş, “Erzurum; hakikaten önemli yatırımlarla Doğu’nun en etkin cazibe merkezine dönüştü. Bu başarının altında yatan en önemli faktör ise kuşkusuz Başkanımızın siyasi ve bürokratik tecrübesi… Mehmet Sekmen Başkanımız İstanbul’da elde ettiği bütün tecrübeyi Erzurum’a aktarmış. Başkanımız yerel yönetimde önemli bir isim. Kendisini Erzurum’a kazandırdığı bu özel yatırımlardan ötürü kutluyorum” diye konuştu.

Bakan Muş’un Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ne ziyareti hatıra fotoğrafının çekimiyle sona erdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık