sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Berat Kuy'dan Karayazı'ya Tekstilkent Yatırım Müjdesi

Memleket sevdalısı AK Parti Karayazı Belediye Başkan aday adayı Berat Kuy'dan yatırım müjdesi..

AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Berat Kuy'dan Karayazı'ya Tekstilkent Yatırım Müjdesi
  • 21 Ocak 2024, Pazar 7:57

Oktay Fani'nin Haberi

AK Parti Karayazı Belediye Başkan aday adayı Berat Kuy'dan yatırım müjdesi. İlçeye Tekstilkent fabrikası yapıyor.

Memleket sevdalısı, Türkiye'nin en genç Belediye Başkan aday adayı Berat Kuy, seçim çalışmaları kapsamında ilçeyi karış karış gezerek ilçe halkıyla bir araya gelmişti. İlçe halkının önemli sorunu hale gelen işsizliğe çözüm bulmak için için gece gündüz kafa yoran Berat Kuy, ilçedeki işsizliğin önüne bir nebzede olsa geçmek için Tekstilkent fabrikası'nı ilçeye kazandırıyor.

Sosyal medya hesaplarından müjdeyi duyuran Berat Kuy; "MÜJDELER KARAYAZIM”Sevgili Karayazılı Hemşehrilerim, Bugün, İş Adamlarımızın desteğiyle Karayazı’nın geleceği için önemli bir adım atıyor, İlçemize ilk etapta kazandıracağımız ‘2024 Mayıs’ Ayında yapımın'a başlanacak Tekstilkent fabrika Projemizi müjdelemek istiyorum Karayazı için hizmet etmek, gönülden bir çalışma, aynı zamanda bir sorumluluk. Bu sorumluluğu taşımak ve sizlerle birlikte Karayazı’nın yarınlarını daha parlak, daha yaşanabilir kılmak için. desteklerinizle, Karayazı için “Gönülden Çalışan Eller” olarak, her adımımızda daha güzel yarınlar yaratmak için kararlıyım. Hedefimiz, hep birlikte, el ele vererek Karayazı’mızı Erzurum’un parlayan yıldızı yapmak. Karayazı'nın Geleceğini Hep Birlikte İnşa Edeceğiz “Karayazı İçin Gönülden Çalışan Eller, Her Adımda Daha Güzel Yarınlar!” ifadelerine yer verdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık