sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Başkan Aydın, 15 Temmuz Şehitleri İçin Düzenlenen Mevlit Programına Katıldı

Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, 15 Temmuz’da darbe teşebbüsünde bulunan hainler tarafından şehit edilen kahramanların ruhuna okunan Mevlid-i Şerif ve Hatim Duasına katıldı.

Başkan Aydın, 15 Temmuz Şehitleri İçin Düzenlenen Mevlit Programına Katıldı
  • 14 Temmuz 2023, Cuma 21:14

Oktay Fani'nin Haberi

Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, 15 Temmuz’da darbe teşebbüsünde bulunan hainler tarafından şehit edilen kahramanların ruhuna Merkez Orta Camii’nde Cuma namazı öncesi okunan Mevlid-i Şerif ve Hatim Duasına katıldı.

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında tüm yurtta olduğu gibi Horasan'da da etkinlikler gerçekleştiriliyor. Etkinlikler kapsamında Merkez Orta Camii’nde 15 Temmuz şehitleri için Mevlid-i Şerif okunarak dualar edildi.

Mevlide katılan Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın; "15temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programlan çerçevesinde vatan ve bayrak uğruna canını feda eden kahramanlarımızın ruhları için Merkez Orta Camii'de okunan mevlid-i şerif ve yapılan dualarla şehitlerimizi yad ettik. Tüm aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle aniyoruz." dedi.

Başkan Aydın, Mevlid-i Şerif ve Hatim duası sonrası vatandaşlarla sohbet ederek lokma ikram etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık