sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Düzgün Dadaşkent AVM Şubesi Açılıyor!

Erzurum'un yerli sermayedeki gururu Düzgün Marketler Grubu, Erzurum'a yatırım yapmaya devam ediyor. AVM konseptinde ki 23. şubesi, Dadaşkent 'te 14 Nisan 2023 Cuma günü açılıyor.

Düzgün Dadaşkent AVM Şubesi Açılıyor!
  • 10 Nisan 2023, Pazartesi 17:13

Oktay Fani'nin Haberi

Erzurum’un birçok bölgesinde hizmet veren Düzgün Market Erzurum'da 23. şubesini, Dadaşkent bölgesinde ise 2. şubesini AVM konseptinde 14 Nisan 2023 Cuma günü Aziziye Belediyesi'nin 50 metre ilerisinde açıyor. 

Erzurum ekonomisine ve istihdamına önemli katkıları olan Düzgün Marketler Grubu, Erzurum'a yatırım yapmaya devam ediyor.

Dadaşkent'te açacağı AVM ile 23 şubeye ulaşan Düzgün Market, kaliteden ödün vermeden sınırsız müşteri memnuniyeti sloganı ile kısa zamanda bölge ve bölge dışından gelen müşterilerin tercih ettiği bir alışveriş noktası olarak Erzurum ve Erzurumlulara hizmet etmeye devam ediyor.

Düzgün Market sebze, meyve, şarküteri, taze ve kuru gıdalar, temizlik, kişisel bakım, bay, bayan ve çocuk giyim, oto aksesuar ve züccaciye reyonlarıyla sektörel gelişmeler ışığında kendisini sürekli yenileyen kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla müşterilerine ulaştıran ve sonrasında verilen hizmetle farkını ortaya koyan ‘müşteri daima haklıdır’ prensibini fiili olarak uygulayan, kaliteli hizmeti esas alan güçlü bir kurum olmuştur.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık