sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Başkan Dölekli, Yaptı Yine Yapacağını.. Kaplıcalar 1 Hafta Ücretsiz!

Pasinler'in efsane Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, 22-29 Mayıs tarihleri arasında vatandaşların büyük erkek ve kadın kaplıcalarından ücretsiz olarak yararlanabileceğini duyurdu.

Başkan Dölekli, Yaptı Yine Yapacağını.. Kaplıcalar 1 Hafta Ücretsiz!
  • 26 Mayıs 2023, Cuma 20:19

Termal suların her hastalığa şifa olduğunu belirten Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, ilçede bulunan Termal Otel ile ilgili bilgilendirmelerde bulunarak herkesi Pasinler’e davet etti.

Dölekli, “Kıymetli hemşerilerimiz bu hafta boyunca (22-29 Mayıs tarihlerinde) Büyük Erkek ve Kadın Kaplıcalarımızdan ücretsiz olarak istifade edebilirsiniz” dedi.

Termal sağlık turizminin uğrak noktası

Hasankale Termal Kampüsü’nde verilen hizmetleri dile getiren Dölekli, “Ferdi olmakla onur duyduğum şehri mübarek Pasinler’imiz, kaplıcalarıyla tanınmaktadır.Termal sağlık turizminin uğrak noktalarından bir tanesi olan Hasankale Termal Kampüsümüz, 5 adet tesisi ile Doğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük termal kompleksidir. Tarihi Büyük Kaplıcamız   ve çeşitli organizasyonlar için kiralanmaktadır. Pasinler Belediyesi Termal Kale Otel ve Aile Banyolarımızda 32 oda, 9 termal aile kabini ve Alakart restoran bulunmaktadır. Pasinler Termal aile kabinlerimiz her odasında üst katı konaklama alanı, alt katı hususi havuz ve aile hamamı olmak üzere 12 lüks odasıyla misafirlerini 7/24 hizmet vermektedir” ifadelerini kullandı.

Termal su her derde deva…

Termal suların hastalıkların tedavisindeki önemine dikkat çeken Dölekli, kaplıcaların 1 hafta süre ile ücretsiz olacağını duyurarak, “Termal tesislerimizde kullanılan şifalı sular 39-45 derece sıcaklığa, karbonatlı, klorürlü, sodyumlu ve karbondioksitli bir içeriğe sahiptir. Termal sularımızdan içilerek, banyo kürü şeklinde de yararlanılabilmektedir. Romatizma, sinir ve kas yorgunluğu, sinirsel hastalıklar, eklem ve kireçleme gibi hastalıkların tedavisi için banyo kürleri önerilmektedir. Termal su içilerek kullanıldığında safra kesesi, karaciğer, mide ve bağırsak rahatsızlıklarının tedavisinde fayda sağladığı görülmektedir.  Termal sularımız ile şifa bulmak isteyen tüm vatandaşlarımızı, kardeşlerimizi termalin başkenti Pasinler’e davet ediyorum. Kıymetli hemşerilerimiz bu hafta (22-29 Mayıs) Büyük Erkek ve Kadın Kaplıcalarımızdan ücretsiz olarak istifade edebilirsiniz” şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık