NECİP AYDIN
sağ
PERFORMANS - GÜVEN2

Başkan Şan, Ankara'ya Çıkarma Yaptı

Hınıs'ın efsane Belediye Başkanı Serdal Şan, Ankara'ya çıkarma yaparak bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Başkan Şan, Ankara'ya Çıkarma Yaptı
  • 01 Haziran 2024, Cumartesi 20:21

Oktay Fani'nin Haberi

Hınıs'ın efsane Belediye Başkanı Serdal Şan, Ankara'ya çıkarma yaparak bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaretlerde ilçeye ilişkin proje ve yatırımlar istişare edildi.

Belediye Başkanı Serdal Şan, başkentte yoğun bir ziyaret trafiği gerçekleştirdi. Bakanlıklar, kurum genel müdürlükleri ve TBMM'de ziyaretler gerçekleştiren Başkan Şan, Hınıs'a dair yapılacak yatırımlarla ilgili istişarelerde bulundu.

Ankara ziyaretlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başkan Şan; "Hınıs'ımıza nereden nasıl katkı sağlarız düşüncesiyle hareket ediyoruz. İlçe Başkanımız Mehmet Sönmez ile birlikte Hınıs'ımız için Ankara'da temaslarımıza devam ediyoruz. Önceki dönem İçişleri Bakanımız Erzurum Milletvekilimiz Sayın Selami Altınok, Erzurum Milletvekilimiz Sayın Av. Abdurrahim Fırat , Erzurum Milletvekilimiz Sayın Mehmet Emin Öz, Erzurum Milletvekilimiz Sayın Fatma Öncü  ve Mardin Milletvekilimiz Sayın Muhammed Adak ile Mecliste Bir araya gelip İlçemiz için yapacağımız projeleri istişare ettik en kısa sürede projelerimize başlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Değerli vekillerimize Hınıs'ımıza ve bizlere olan ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz. İlçemiz adına güzel istişarelerimiz oldu." dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık