sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Başkan Sekmen Dert Dinliyor

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Halk Günü dolayısı ile vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşın dertlerini, problemlerini istek ve taleplerini dinleyen Başkan Sekmen, sorunları en kısa sürede çözüme kavuşturmak için tek tek not aldı.

Başkan Sekmen Dert Dinliyor
  • 25 Ekim 2023, Çarşamba 18:07

Erzurum Büyükşehir Belediyesinde Halk Günü Buluşmaları devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen vatandaşlarla bir araya gelerek talepleri dinledi. İstekleri tek tek not alan ve her vatandaşla birebir ilgilenen Başkan Sekmen, proje ve yatırımlarla ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Sekmen, “Dadaşlardan aldığımız enerjiyle kadim şehrimiz için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Konuya ilişkin kısa bir değerlendirme yapan Başkan Sekmen, “Halk Günü’müz vesilesiyle belediyemize gelen vatandaşlarımızla bir araya geldik. Kıymetli hemşehrilerimizin taleplerini titizlikle not ederek, proje ve yatırımlarımızla ilgili karşılıklı müşavere yaptık. Dadaşlardan aldığımız enerjiyle kadim şehrimiz için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık