sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Başkan Sunar, 2022'nin Özetini 22 Paylaşımla Anlattı

Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, sosyal medya hesaplarından 2022 yılında ki muhteşem hizmetlerini özetledi.

Başkan Sunar, 2022'nin Özetini 22 Paylaşımla Anlattı
  • 01 Ocak 2023, Pazar 8:02

Oktay Fani'nin Haberi

Palandöken İlçesinde yaptığı hizmetlerle 2022 yılında da adından sıkça söz edilen Belediye Başkanı Muhammet Sunar, sosyal medya hesaplarından 2022 yılında ki muhteşem hizmetlerini özetledi.

İlçe genelinde yapılan hizmet ve projeleri, 22 paylaşımla anlatan Başkan Ssunar, her bir paylaşım için özel görseller kullandı.

Sosyal medya hesaplarından; "2022 yılı, hedeflerimize ulaştığımız, oldukça verimli bir yıl oldu. Neler yaptık, hatırlayalım" notunu düşen Başkan Sunar, hizmetlerini şöyle sıraladı:

Başkanlık konutunu; gelenek ve göreneklerin yaşatıldığı, sanatsal, kültürel ve bilimsel etkinliklerin düzenlendiği ve her yaştan vatandaşımızın istifade ettiği Millet Konağı’na dönüştürerek, hizmete açtık.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’un katılımıyla 1. ve 2. Marketlerde rezerv alanda yapımına başlanan dükkanların temelini attık.

Vadi Palandöken Nefes Projemizin 1’inci etabı olan Mesire alanını, Ticaret Bakanımız Sayın Mehmet Muş’un katılımıyla hizmete açtık. 4 ayda yaklaşık 50 bin konuk ağırladık.

Üreten Kadınlar projemiz kapsamında yatırıma aldığımız süt ve süt ürünleri üretim tesisini, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’ın katılımıyla hizmete açtık.

Geleneksel Kızak Pistini tamamladık. Hemşehrilerimizin, yerli ve yabancı turistlerin kızak keyfini doyasıya yaşayabileceği pist de şehrimize, ilçemize hayırlı olsun.

22 adet mahalle konağı yaptık.

Recep Tayyip Erdoğan ve Efkan Ala Kültür merkezlerimizde açtığımız kurslardan 6 bin 300 kursiyeri mezun ettik. Onlarca gencimizin üniversite hayalini gerçeğe dönüştürmesine, yüzlerce gencimizin istihdamına vesile olduk.

Çocuklarımıza özel, onlarca etkinliğe imza attık.

Türk Musikisi Topluluğuyla gönüllere dokunduk.

Palandökenli komşularımızın istifadesine sunduğumuz millet ve mahalle konaklarında onlarca kültürel etkinliklere imza attık.

Nitelikli yeşil alanlarla Palandöken’i cazibe merkezi yaptık.

15 yeni semt sahası yaparak, gençlerimizin hizmetine sunduk.

Çocuklarımızın yoğun ilgi gösterdiği Survivor Macera Parkını hizmete açtık.

Belediyemiz hizmetlerinin daha verimli gerçekleşmesi ve halka etkin hizmet sunulabilmesi amacıyla 80 dönümlük alanda yeni şantiye kompleksini inşa ettik.

Bölgenin en büyük 1. Sınıf atık getirme merkezini tamamladık.

Asfalt Plenti Tesisi yatırımımızı tamamladık, üretime başladık.

Sokaklarımızı sağlıklaştırma çalışmalarımız kapsamında 700 sokağın kaldırım ve asfaltını yeniledik.

Palandöken’de engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştıracak hizmet ve projeleri bir bir hayata geçirdik.Sevgi yolu projemiz kapsamında yaptığımız, engelli rampası, engelli asansörleri, engelli araçlar 2022’ye damga vuran hizmetlerimiz arasında yer aldı.

Eğitime destek önceliğimiz oldu. İlçemiz sınırlarında ihtiyaç sahibi öğrencilerimize, eğitim seti başta olmak üzere, kırtasiye ve kıyafet desteği sağladık.

Palandöken,sosyal belediyecilik anlamında da farkındalık oluşturan belediye.PALTİM ile dokunmadık gönül bırakmadık.İhtiyaç sahibi ailelerimize sağladığımız destekle, özel gün ve haftalarda düzenlediğimiz sürpriz etkinliklerle gönüllerinde özel bir yer edindik. ​​​​​​​

Köy konakları, köy içi ulaşım ağının asfaltı,mezarlık çevre duvarlarının yapımı,cami çevre düzenlemesi,ihtiyaç sahibi vatandaşlara sosyal konut,afetzede vatandaşlara destek gibi onlarca hizmeti,mahalle statüsündeki köylerimize taşıdık.

1.Yerel Amatör Ligi şampiyonu futbol takımımız, namağlup BAL’a yükseldi. Basketbolda İl ve Bölge 1’incilikleri, Boksta Türkiye 1’incilikleri ve Avrupa Derecesi elde ettik.

​​​​​​​

Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır diyor, Türkiye Yüzyılı 2023’ün; ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını diliyorum. Tüm hemşehrilerimin yeni yılını kutluyorum.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık