sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Başkan Sunar'a Plaket Verdiler

Kaldırım ve asfaltı yenilenen Müftü Solakzade Mahalle sakinleri, Palandöken Belediye Başkanı Muhammed Sunar’a plaket takdim ettiler.

Başkan Sunar'a Plaket Verdiler
  • 15 Eylül 2023, Cuma 19:30

Palandöken Belediyesi ilçede yapılmadık kaldırım ve asfalt atılmadık sokak bırakmıyor. Saha çalışmaları kapsamında ilçede incelemelerde bulunan Palandöken Belediye Başkanı Muhammed Sunar, kaldırım ve asfaltını yenilediği Müftü Solakzade Mahallesinde sürprizle karşılandı. Esnaf ve mahalleden vatandaşlar, çalışmalara teşekkürlerinin ifadesi olarak Başkan Sunar’a plaket takdim ettiler.

Duygularını ifade eden Başkan Sunar, “Bugün kaldırım ve asfaltını yenilediğimiz Müftü Solakzade Mahallemizde güzel bir sürprizle karşılandık. Esnaf ve mahalleden vatandaşlarımız, çalışmalarımıza teşekkürlerinin ifadesi olarak plaket takdim ettiler. Takdim ediliş şekliyle de duygulandıran bir sürpriz olarak kazındı benim ve mesai arkadaşlarımın gönlüne. Palandöken için olan her şey, Palandökenlilerle güzel...” ifadelerine yer verdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık