sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

BAŞKAN UÇAR MUHTARLARLA BULUŞTU

Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar Yakutiye ilçesinde bulunan köy muhtarları ile buluştu. STK, Kamu Kurum Kuruluşları, esnaflar ve vatandaşlarla sürekli görüşerek istişare eden, talep ve önerilerini dinleyen Başkan Mahmut Uçar, bugün de sabah kahvaltısında Yakutiye ilçesindeki 36 köyün muhtarıyla buluştu. 

BAŞKAN UÇAR MUHTARLARLA BULUŞTU
  • 18 Ocak 2023, Çarşamba 21:00

STK, Kamu Kurum Kuruluşları, esnaflar ve vatandaşlarla sürekli görüşerek istişare eden, talep ve önerilerini dinleyen Başkan Mahmut Uçar, bugün de sabah kahvaltısında Yakutiye ilçesindeki 36 köyün muhtarıyla buluştu.

Görev süresince yaptığı hizmetleri yerinde görüp, çözüm önerileri geliştiren Başkan Mahmut Uçar, sık sık halkın içinde dolaşarak, vatandaşlardan gelen talep ve önerileri dinlemeyi, onlarla sohbet etmeyi ihmal etmiyor. 

Mutarlardan Uçar’a hizmet teşekkürü.

Başkan Uçar’la bir araya gelen Köy muhtarları, Yakutiye Belediyesi'nin hizmetlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, taleplerini her fırsatta telefonla veya yüz yüze  Başkan Mahmut Uçar'a ulaşabildiklerini belirterek, “Ne zaman ihtiyacımız olsa, Mahmut Başkanımız bizim yanımızda yer alıyor. Kendilerine ve ekibine çok teşekkür ediyoruz “ dediler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık