sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Başkan Uçar'ı Kurban Bayramını Hatay'da Yakutiye Mahallesi'nde Geçirdi

Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, Kurban bayramını Hatay’da ki Yakutiye Konteyner Kent’te geçirdi.

Başkan Uçar'ı Kurban Bayramını Hatay'da Yakutiye Mahallesi'nde Geçirdi
  • 29 Haziran 2023, Perşembe 11:34

Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, depremin yaralarını sarmaya devam ediyor. Vatandaşların bir nebze olsun bayram özlemini gidermek isteyen Erzurum Yakutiye Belediyesi, afet bölgesinde kurbanlık kesimini gerçekleştirdi.

6 Şubatta meydana gelen ve 11 kenti etkileyen asrın depreminde en çok yıkıma uğrayan kentlerin başında gelen Hatay’da kurban bayramı buruk geçti. Erzurum’un Yakutiye Belediyesi, kentte oluşturduğu Yakutiye Mahallesinde vatandaşlar hayatını sürdürüyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın da bayramını geçirdiği Hatay’da Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar’da yer aldı. Uçar, Yakutiye Mahallesinde yaşayan depremzedelerle bayramlaştı. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Uçar, birlik mesajları verdi.

Depremin ilk gününden beri deprem yaralarını sarmak için afetzedelerin yanında olduklarını anımsatan Başkan Uçar, “Ramazan Bayramı’nda olduğu gibi kurban bayramında da depremzede kardeşlerimizle bir araya geldik. Daha önce birçok defa belirttiğimiz gibi depremzede kardeşlerimizi bugüne kadar asla yalnız bırakmadık bundan sonra da yalnız bırakmayacağız. Kurban bayramı vesilesiyle daha önce hizmete sunduğumuz Yakutiye konteyner Mahallesi’nde kalan depremzede ailelerimizle bir araya gelip kurban kesip birlikte bayram sevinci yaşayalım dedik. Hem depremzede ailelerimizle sohbet ettik hem de kardeşlerimizin talep ve önerilerini dinleyerek kendilerinin her zaman yanında olacağımızı da yineledik. Bu vesileyle hayatını kaybeden depremzede kardeşlerimize tekrar Allah’tan rahmet yaralı olan kardeşlerimize acil şifalar niyaz ediyoruz, Allah devletimize milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın” dedi.

Pusula Gazetesi


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık