sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Bu Haber, Emre Koç'un Silindiği Dedikodularını Çıkaranlara Gelsin

Büyükşehir'in başarılı bürokratlarından Emre Koç, Başkan Mehmet Sekmen'le beraber üst düzey toplantıya katıldı.

Bu Haber, Emre Koç'un Silindiği Dedikodularını Çıkaranlara Gelsin
  • 08 Haziran 2022, Çarşamba 19:34

Oktay Fani'nin Haberi

PALMET ENERJİ A.Ş.'nin sosyal medya hesaplarından paylaşılan bir fotoğraf, Emre Koç'un aktif olarak Başkan Mehmet Sekmen'le beraber yol yürüdüğünü bir kez daha gösterdi.

Geçtiğimiz aylarda Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlığı görevinden alındıktan sonra Emre Koç'un başarısını çekemeyenler tarafından Başkan Sekmen'in Emre Koç'u sildiği dedikoduları çıkarken bugün sosyal medyadan paylaşılan bir fotoğraf adeta o gruba cevap niteliğinde oldu. 

Emre Koç, bugün Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'le beraber Palen doğalgazın 2022 yılı Olağan Genel Kurulu toplantısına katıldı.

PALMET ENERJİ A.Ş. twitter hesabından yapılan paylaşımda; "Erzurum’a gaz arzı sağlayan PALEN’in 2022 yılı Olağan Genel Kurulu, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, PALMET Grup Yönetim Kurulu Başkanı Doğanay Samuray ve diğer ortakların katılımıyla yapıldı." denildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık