sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Dr. Aydoğan Süer: Yol Arkadaşımı Yarıda Bırakmam!

Sosyal medyada ismi Erzurumspor Başkan adayı olarak lanse edilen MNG Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Aydoğan Süer, “Beni Erzurumspor başkan adaylığına layık gören herkese teşekkür ediyorum. Hiçbir zaman Erzurumspor Başkan adayıyım demedim. Tuncay Atasever benim can ciğer arkadaşım dostum, o başkan olursa her türlü desteğe varım dedim. Arkadaşımı satmam. Yol arkadaşımı yarıda bırakmam” dedi.

Dr. Aydoğan Süer: Yol Arkadaşımı Yarıda Bırakmam!
  • 03 Ağustos 2023, Perşembe 19:06

Trendyol ekiplerinden Erzurumspor’da ismi başkan adaylığı için geçen isimlerden biri olan MNG Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Aydoğan Süer, Sini Lokantasında basın toplantısı düzenleyerek kamuoyunu aydınlattı.

Süer, kendisinin hiçbir zaman Erzurumspor’a doğrundan “Ben Başkan adayıyım” demediğini ve kamuoyunda sosyal medyada kendisinin adaymış gibi gösterildiğini ve bu doğrultuda haberler yapıldığını söyledi.

Bu tür yaklaşımlara tepki gösteren ve serzenişte bulunan Süer, MNG Holding olarak 8 yıldır Erzurumspor maddi manevi yardımda bulunduklarını söyledi. Süer, kendisini Erzurumspor Başkanı olarak görmek isteyen herkese teşekkür ederek, “Ben hiçbir zaman kendim Erzurumspor’a başkan adayıyım demedim. Yakıştırıldım, bu benim için gurur vesilesi. Ancak ben Tuncay Atasever’in yanındayım, Tuncay Atasever aday olursa onunla birlikte görev yapmaktan gurur duyarım. Ancak Onursal Başkan Mehmet Sekmen, üç dört kez görüştüğümüzde direk kulüp başkanlığı için bana teklifte bulundu. Hatta daha dün görüştüğümüzde Onursal Başkanımız Sekmen, ‘Gel kulübün anahtarını sana verelim başkan ol” dedi. Ben de kendisine Tuncay Atasever’i söyledim. Atasever başkan adayı iken bize adaylık olmaz dedim. Onursal başkanımız ‘Tuncay bey seneye olsun. Biz hemen başkan olun’ dedi. Tuncay Atasever benim can ciğer dostum. Onun adaylığı söz konusu iken bize aday olmak yakışmaz” dedi.

Günal: Ol derse olurum

MNG Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Aydoğan Süer, Erzurumspor’a sponsorluk ve reklam için bir çok marka ile görüştüğünü ve dirsek temasında olduğunu belirterek, “Onursal Başkanımız Mehmet Sekmen’le yaptığımız görüşmeler neticesinde uluslararası alandaki markalarla sponsorluk görüşmeleri yapacağız. Bunları yapmam, Erzurumspor’a başkan adayı olmam anlamına gelmez. Bu şehir bize çok katma değer sağladı. Bizde bu şehri seviyoruz. Vefa borcumuz var. Olur da MNG Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazif Günal, dersek ki, ‘Erzurumspor’a başkan adayı olabilirsin. Ogün oturup konuşuruz. Gönül almaksa Tuncay Atasever’in de gönlünü almasını biliriz. Ama bugün Tuncay beyin adaylığı söz konusu ise bize adaylık yakışmaz. Biz yol arkadaşımızı yarıda bırakmayız. Bugün de burada yol arkadaşlarımızla birlikte kamuoyunun karşısındayız” dedi.

Play-Off oynatan başkan istifaya davet edildi

Süer, “Bu şehirde Takıma Play-Off oynatan başkan istifaya davet edildi. Ancak geçen sezon ligde kalan takım için konvoylar oluşturuldu. Bunu mantığım almıyor. Benim Erzurumspor’a başkan adaylığım söz konusu değilken, ağzımdan böyle bir laf çıkmamışken, fake hesaplardan ben adaymışım gibi haberler yapıldı. Yorumlar yapıldı. Tüm bunların fotoğrafları bende mevcut. Algı operasyonlarıyla bizleri yıldıramazsınız. Dürüst olmak lazım. Gerçek dışı borçlarla, afaki rakamlarla insanlar yanıltılmamalı. Böyle yaklaşımlarla kulübe aday olabilecek insanlarında önünü kesmiş olursunuz. Gerçek reel borç ne kadar acil ödenmesi gereken paralar söylensin bizde bilelim” şeklinde konuştu.

Adamın kendini övdürmesi sağlığa aykırı

Kendisinin hayatta bir tek kişiye kendisini övmesi yönünde haber yapılması telkininde bulunmadığını ifade eden Dr. Aydoğan Süer, “İnsanın kendini övdürmesi sağlığa aykırı” diye konuştu. Erzurum’da ciddi bir yatırım yapan kurumsal şirketin yöneticisi olarak Erzurumspor’un onursal başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile sürekli görüştüklerini ifade eden Süer, “Şu haliyle benim Erzurumspor’a desteğim kulüp başkanlığına talip olmaktan öteye ona vereceğimiz destekle izah edilebilir. Özellikle ulusal ve uluslararası şirketlerle yapacağımız sponsorluk görüşmeleri bunların başında geliyor. Vakit geçirmeden bunun alt yapı çalışmasını gerçekleştirecek görüşmeleri başlatacağız. Erzurumspor’un sahipsiz kalacağı noktasındaki iddialara da asla kimse itibar etmemeli. Kimsede bu yollara girmemeli” şeklinde konuştu.

MNG Holding Erzurumspor ya kısmet

Onursal Başkan Mehmet Sekmen’in MNG Holdingde dosya sunduğunu da hatırlatan Dr. Aydoğan Süer, “Süreç devam ediyor, karar ne zaman sonuçlanır, hangi sonuçla biter bunu bilemeyiz. MNG Holding Erzurumspor projesi ya kısmet bekleyip göreceğiz. Ama bizim bildiğimiz bir şey var ki, önce emekleyeceksin, sonra ayakta duracaksın, sonra yürüyeceksin, ardından koşacaksın ve son olarak da uçacaksın. Bizin mantığımız bu” dedi.

Bu arada basın toplantısına Bünyamin Tankut Keskin, Konuray Taşköprülü ve İş insanı Gökhan Yavuz da katıldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık