sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Easycep, Erzurum'da Açıldı

Yenilenmiş elektronik cihaz sektörünün öncüsü Easycep, Erzurum'da açıldı.

Easycep, Erzurum'da Açıldı
  • 23 Ağustos 2023, Çarşamba 20:30

Oktay Fani'nin Haberi

Türkiye'nin en büyük elektronik eşya yenileme merkezi Easycep, Forum Erzurum Outlet Alışveriş Merkezinde açıldı.

Easycep’te satışa sunulan telefon ve tablet gibi yenilenmiş cihazlar, gerekli bakım ve onarım işlemleri yapıldıktan ve tüm testlerden geçmesinin ardından fonksiyonları yüzde 100 çalışır şekilde 12 ay garantili olarak satışa sunuluyor.

2018 yılında kurulan Türkiye’nin en büyük yenilenmiş elektronik ürün marketi olan Easycep, Forum Erzurum Outlet Alışveriş Merkezindeki açılan mağaza ile nokta sayısını 63'e çıkardı.

63. Mağazanın Erzurum'da açıldığının bilgisini veren Easycep Erzurum mağazası yetkilisi; "Easycep kullanmakta olduğunuz telefon, tablet, notebook, playstation, akıllı saat gibi ürünlerin güvenle satıldığı ve yenilenmiş ürün sertifikaları ile müşterilerimizin istifadesine sunduğumuz yenilikçi bir markadır. Malumunuz cep telefonları ülkemize ithalat yoluyla girmektedir, bu durum döviz açığı oluşturmaktadır. Yenileme teknolojisi ile bu açık pozisyona önlem alınmakta, paramız ülkemizde kalmaktadır.
İşte Easycep müşterilerine sunduğu 12 ay garanti, Kredi kartına vade farksız 12 taksit ve 14 gün koşulsuz iade-değişim garantisi ile fark oluşturmakta, müşteri memnuniyeti adına çalışmalarına devam etmektedir. Son olarak küçük bir hatırlatmada bulunmak isterim. Artık cep telefonlarımız tüm kişisel verilerimizi barındırmaktadır. Ailemizin ve kendimizin özel bilgileri, fotoğrafları gibi başlıkların hepsi içindedir. Bu mahrem bilgilerin güveliği de günümüzde gitgide önem kazanmakta, kvkk ve diğer başlıklarla düzenlenmeye çalışılmaktadır. İşte Easycep tam da burada ciddi bir farkındalık oluşturarak kendisine satılan ürünlerin içinde bulunan verilerin kalıcı olarak silindiğinin garantisini vermektedir. Yine Easycepten satın alınan telefonların tamamı da %100 veri güvenliği garantisi sunmaktadır. Özetle, güvenli ve yenilikçi elektronik ürün alışverişi için tüm Erzurumlu hemşerilerimizi mağazalarımıza beklediğimizi sizlerle paylaşmak istiyorum." dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık