sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Ergin'e 'Başarılı Belediye Başkanı' Ödülü

Tekman Belediye Başkanı Mustafa Ergin, Başarılı Belediye Başkanı Ödülü'ne layık görüldü.

Ergin'e 'Başarılı Belediye Başkanı' Ödülü
  • 04 Kasım 2023, Cumartesi 22:18

Oktay Fani'nin Haberi

Göreve geldiği günden bu yana yaptığı çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken Tekman Belediye Başkanı Mustafa Ergin, Kent ve Başkan dergisinin düzenlediği ödül töreninde Başarılı Belediye Başkanı olarak ödüllendirildi.

Kent ve Başkan dergisinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği ve başarılı belediye başkanlarını ödüllendirdiği 'Kent ve Başkan Ödülleri 2023' töreni Kayseri’de Kayseri Valisi, Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanları, İl, İlçe ve Belediye Başkanlarının yoğun katılımıyla düzenlendi. Tekman Belediye Başkanı Mustafa Ergin de görev süresi içinde hayata geçirdiği ve örnek gösterilen projeleriyle Başarılı Belediye Başkanı olarak ödüle layık görüldü.

Kısa bir değerlendirme yapan Tekman Belediye Başkanı Mustafa Ergin; "Kent&Başkan ödül töreninde yılın başarılı belediye başkanları arasında ödüle layık görüldüm. Bu ödül tüm Tekmanlı hemşehrilerimindir. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın bizlere öncülük ettiği, hedef gösterdiği belediyecilik anlayışıyla Tekman’ımıza hizmet etmeye, ilçemiz için kalıcı eser ve projeler üretmeye canla başla çalışarak nice ödülleri ilçemiz ve  hemşehrilerimiz adına almaya devam edeceğiz…
Çünkü Tekman’a Sözümüz Var." notunu düştü.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık