sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

ERVAK, Lezzet Başarısı Kazanan Bayramoğlu’nu Kutladı

Erzurum Kalkınma Vakfı (ERVAK), uluslararası lezzet başarısı kazanan Bayramoğlu Un’un sahip ve yöneticilerini kutladı.

ERVAK, Lezzet Başarısı Kazanan Bayramoğlu’nu Kutladı
  • 20 Ocak 2022, Perşembe 17:55

ERVAK Başkanı Erdal Güzel, Prof. Dr. Vahap Yağanoğlu, Abdurrahman Zeynel, Sabri Topdağı, Kadir Sabuncuoğlu, Şerafettin Çakal’dan oluşan yönetim ve mütevelli heyet üyeleri, Bayramoğlu Group’u ziyaret etti. Birinci Organize Sanayi bölgesindeki tesislerde yapılan görüşmede Başkan Erdal Güzel, Bayramoğlu Group’un kurucularından Kazım Bayramoğlu ve yöneticilerini kazanılan lezzet başarısından dolayı tebrik etti.

Doğu Anadolu Bölgesinde ilk özel yem fabrikasının temelini 1987’de attıklarını, günümüzde yemin yanı sıra, un, inşaat, büyükbaş besicilik ve lisanslı depoculuk olmak üzere beş farklı sektörde hizmet verdiklerini bildiren Kazım Bayramoğlu da, Bayramoğlu Un’un uluslararası arenada lezzet ödülü almasını sevindirici bulduklarını açıkladı ve ERVAK heyetine teşekkür etti.

Uluslararası tescillendi

Kazım Bayramoğlu’nun Eczacı olan kızı Emine Bayramoğlu Dursun, uluslararası piyasada ‘Bayramoğlu Un’un kalitesinin değerlendirildiğini belirtti. Yüksek rakımda yetiştirilen organik buğdayı una dönüştürürken üstün teknolojiden yararlandıklarına işaret eden Dursun, “Belçika’nın başkenti Brüksel’deki Uluslararası Lezzet ve Kalite Enstitüsü’nde, 200’den fazla Dünyanın en ünlü şeflerinin jüri olduğu yarışmada, ‘Bayramoğlu Un’un lezzetli olduğu tescillendi. Erzurum’un markası olan ‘Bayramoğlu Un’un kalite ve lezzetine zaten biz güveniyorduk. Ancak böylesine önemli bir uluslararası kuruluşun sınavına girmek ve başarı elde etmek bizleri gururlandırdı” dedi.

Bayramoğlu Group Yönetim Kurulu üyesi Yunus Bayramoğlu ise üretimde kalite ve güvene önem verdiklerine dikkat çekti. Yunus Bayramoğlu “Bayramoğlu Group, değişim ve gelişimin öncüsüdür. Sahip olduğu tecrübe ve ileri teknoloji yatırımları ile her zaman öncü ve referans marka olmuştur. Günlük 800 ton yem ve 400 ton un üretim kapasitesine sahip olan fabrikalarımız, günümüzün en modern teknolojisi ile donatılmış, tam otomasyon sistemi ile hatasız üretim anlayışıyla çalışmaktadır. Laboratuvarlarından üretim teknolojilerine kadar hayata geçirdiği her proje ile yenilikçi ve zamanın teknolojisine uygun üretim anlayışını sürdürmektedir. Hedefimiz, faaliyet gösterdiğimiz alanlarda lider olmaktır” diye konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık