sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Erzurum Emniyetinden ‘GÖREVDEYİZ’ Mesajı

Erzurum Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şehrin güvenliğini sağlamak için gece gündüz çalışmaya devam ediyor. İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar'ın talimatıyla denetimlerin sıklaştığı Erzurum'da polis suçlulara göz açtırmıyor.

Erzurum Emniyetinden ‘GÖREVDEYİZ’ Mesajı
  • 11 Ekim 2023, Çarşamba 16:18

Erzurum İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar'ın talimatıyla kent genelindeki denetimleri sıklaştıran Erzurum polisi, sokak ve caddelerde uygulamalarına yoğunluk vermeye devam ediyor.

Şehrin en işlek noktalarında 7/24 görev yapan polis ekipleri, meskun mahalleler ve metruk yapıları da sık sık kontrol ediyor.

Emniyet Müdürlüğünün sosyal medya hesaplarından Yunus polislerinin motosikletle yaptığı devriye, "Gece, gündüz, cadde, sokak, şehrimizin huzur ve güvenliği için daima yollardayız." notuyla paylaşıldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık