sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Erzurum Sevdalısı İş İnsanı Memet Aca: 'Ata şehrimiz Erzurum’a yatırım sözümüzü tuttuk'

Doğu Anadolu Bölgesi'nde 5 yıldızlı termal hotel konseptinde ilk olma özelliğine sahip ACA Erzurum Termal & Spa’nın inşaatı Erzurum’da yükselmeye devam ediyor. Samimi Haber ve ACA Oteller Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aca, yatırımlarından bahsetti ve Erzurum'a yatırım çağrısında bulundu.

Erzurum Sevdalısı İş İnsanı Memet Aca: 'Ata şehrimiz Erzurum’a yatırım sözümüzü tuttuk'
  • 14 Ekim 2023, Cumartesi 18:25

Samimi Haber'de Aleyna Horasan'ın sorularını yanıtlayan Samimi Haber ve ACA Oteller Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aca, memleketi Erzurum'a yaptığı yatırımları anlattı ve devamında gerçekleşecek olan projelerin müjdesini verdi.

Aca, “Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in "şehrini seven şehrine yatırım yapsın" çağrısı üzerine sözümüzü tuttuk ve ACA Termal & Spa’nın temel atma törenini geçtiğimiz Mayıs ayında gerçekleştirdik. İnşaat piyasasının ve özellikle de maliyetlerin bu kadar yüksek olduğu bir dönemde şu anda 1. katımız bitti ve 2024’te hizmet vermeye başlayacak.” dedi.

ACA’DAN ERZURUM’A DEĞER KATACAK PROJELER MÜJDESİ GELDİ!

Bölgeye değer katacak diğer projelerden de bahseden Aca, “Erzurum’da uluslararası karayolumuzun üzerindeki güzergahta tır parkı, akaryakıt istasyonu ve lojistik merkezimizin de projelerini tamamladık ve önümüzdeki aylarda kazmayı vuracağız. Bu projelerle birlikte İpekyolu’ndan geçen tüm araçlar buraya gelecek, Erzurum’un istihdamına ve ekonomisine katkı sağlayacak” diye konuştu.

“MANEVİ ANLAMDA YANIMIZDA OLAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM”

Pandemi sonrası inşaat maliyetlerinin 3-4 katına yükseldiği bir dönemde Erzurum’a değer katacak projelere hız kesmeden devam eden Aca, “Manevi anlamda yanımızda olan herkese teşekkür ederim.” dedi. Aca, “Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan yerel kaynaklardan oluşan sorunları çözme konusunda çok yardımcı oldular. Erzurum’a yatırım yapılması noktasında verdiğimiz sözümüzü tuttuk ve destekleriyle inşaatımız yükselmeye, bölgeye değer katmaya devam ediyor.“ dedi.

Aca: “MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül ve Ak Parti Erzurum Milletvekili Av. Abdurrahim Fırat her aşamada arayıp sordular ve manevi destek oldular, teşekkür ederim” dedi.

ACA’DAN ERZURUM’A YATIRIM ÇAĞRISI!

Buradan bütün Dadaşlara çağrı yapıyorum diyen Aca, “Yurt dışında yaşayan vatandaşlarımıza, hemşerilerimize sesleniyorum Erzurum bizim ata toprağımızdır. Kayseri’den Adana’dan Bursa’dan farkımız yoktur. Lütfen elinizi taşın altına koyun ve memleketinize yatırım getirin. Erzurum bizim baş tacımız. Erzurumlu merttir, Erzurumlu yiğittir. Erzurum en güzelini hak ediyor. Ben kendi çapımda gücümün yettiği kadarıyla yatırım yapıyorum. Erzurumlu kıymetli iş insanlarımız Erzurum’u unutmayın ve gelin şehrinize yatırım yapın” dedi.

 “AMACIMIZ ERZURUMLUYU ERZURUM’A GERİ GETİRMEK”

Yeni yatırımlar yapacağının müjdesini de veren Aca, “Amacımız Erzurumluyu Erzurum’a geri getirmek. Ben siyasetçi değilim, benim partim ülkem, benim partim devletim. Buradaki bütün çabamız Doğu Anadolu’nun göz bebeği olan Erzurum’u bir adım daha ileri götürebilmek.” diye konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık