NECİP AYDIN
sağ
PERFORMANS - GÜVEN2

Erzurum'da Bir İlk! Kumbasar İnşaat'tan Deprem İzolatörlü Konut projesi

Erzurum'da bir ilk gerçekleşti. Yaptığı başarılı projelerle adından sıkça söz ettiren KUMBASAR İNŞAAT, yine farkını gösterdi. Deprem izolatörlü konut projesini hayata geçirdi.

Erzurum'da Bir İlk! Kumbasar İnşaat'tan Deprem İzolatörlü Konut projesi
  • 27 Mayıs 2024, Pazartesi 19:41

Oktay Fani'nin Haberi

Kumbasar İnşaat, Erzurum'un deprem izolatörlü ilk konut projesini hayata geçirdi. Konutların deprem izolatörlerinin montaj aşaması tüm hızıyla devam ediyor.

Şehir hastaneleri, veri merkezleri, köprüler gibi yüksek önem arz eden yapılarda uygulanan, ‘Deprem İzolatörleri’ konut projesinde Erzurum'da ilk kez Kumbasar İnşaat farkıyla Petra Park projesinde uygulanıyor.

Erzurum'da ilk defa deprem izolatörlü konut projesini sunduklarını ifade eden Kumbasar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kumbasar, Erzurum'un deprem bölgesinde olduğunu hatırlatarak; "İlk kez deprem izolatörlü bir konut projesini hayata geçirdik. Projemiz, Türkiye'nin ikinci Erzurum'da ise ilk. Böyle bir projeye öncülük etmekten dolayı çok mutlu ve gururluyuz." dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık