sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

GENÇLİK VE SPOR BAKANI DR. KASAPOĞLU’NDAN BAŞKAN SEKMEN’E ÖVGÜ

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, kentte hayata geçirdiği sportif yatırımlardan ötürü Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e övgüler yağdırdı.

GENÇLİK VE SPOR BAKANI DR. KASAPOĞLU’NDAN BAŞKAN SEKMEN’E ÖVGÜ
  • 21 Nisan 2022, Perşembe 22:28

Bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere kente gelen Spor Bakanı Kasapoğlu beraberindekiler Erzurum Valisi Okay Memiş, AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve diğer yetkililerle Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret etti.

Başkan Sekmen, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Büyükşehir’in hayata geçirdiği sportif yatırım ve projelerle ilgili Bakan Kasapoğlu’na brifing sundu. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu da, Başkan Sekmen’i tebrik etti.

Bakan Kasapoğlu, “Mehmet Başkanımızın çalışmalarını Samandıra ve Kartal’dan biliyoruz. Kendisini tebrik ediyorum. Bakanlığımızın bir alt kuruluşu gibi burada spor için de çok çalışmış ve önemli projeleri hayata geçirmiş. Başkanımızı yürekten kutluyorum” diye konuştu.

Bu arada Başkan Sekmen günün anısına Bakan Kasapoğlu’na ismi yazılı Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un formasını hediye etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık