sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Gönüllerin Başkanı Uçar, Geç Saatlere Kadar Çalışmalarını Sürdürüyor

Hayata geçirdiği tarihi projelerle farkını ortaya koyan gönüllerin Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, mesai nedir bilmeden geç saatlere kadar çalışmalarını sürdürüyor.

Gönüllerin Başkanı Uçar, Geç Saatlere Kadar Çalışmalarını Sürdürüyor
  • 15 Ekim 2023, Pazar 10:09

Oktay Fani'nin Haberi

Daha güzel bir Yakutiye için gece gündüz demeden çalışan gönüllerin Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, mesai nedir bilmeden geç saatlere kadar çalışmalarını sürdürüyor.

Çözüm odaklı çalışmalarıyla Erzurum'da her kesimin takdirini toplayan Başkan Uçar, hayata geçirdiği hizmetlerle taraflı tarafsız, her kesimden büyük ilgi görüyor.

Gece geç saatlere kadar çalışmaları yerinde inceleyerek vatandaşlarla buluşan Başkan Uçar, hayata geçirdiği tarihi projelerle de farkını ortaya koyuyor.

Sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Başkan Uçar; "Mesai sonrası saha incelemelerimize geç saatlere kadar devam ettik. Yakutiye Belediyemizce yürüttüğümüz çalışmaları yerinde inceleyerek  hemşehrilerimizle hasbihal ettik. İlçemizi daha güzel bir hale getirebilmek için hizmetlerimize ara vermeden devam ediyoruz.." dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık