sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Hınıs'ın Çehresini Değiştiren Başkan Şan, İlklere İmza Atıyor

Hınıs'ın çehresini değiştiren Belediye Başkanı Serdal Şan, ilçede ilklere imza atmaya devam ediyor.

Hınıs'ın Çehresini Değiştiren Başkan Şan, İlklere İmza Atıyor
  • 11 Kasım 2023, Cumartesi 8:13

Oktay Fani'nin Haberi

Göreve geldiğinden bu yana 3 aylık gibi kısa bir sürede yaptığı çalışmalarla adeta Hınıs'ın çehresini değiştiren Belediye Başkanı Serdal Şan, ilçede ilklere imza atmaya devam ediyor.

Belediye Başkanı olduktan sonra ilçede hizmet seferberliği başlatan Şan, ilçenin daha da gelişmesi için önemli çalışmalara bir bir imza atıyor. Alt yapıdan üst yapıya kadar bir çok çalışmaları ilçe halkının hizmetine sunan Başkan Şan, şimdi de 'Hınıs 1. Geleneksel At Yarışı Festivali' düzenliyor. 

19 Kasım 2023 Pazar günü saat 10:00'da başlayacak olan festivalde at yarışlarının yanı sıra birçok eğlenceli etkinlik, yarışmalar ve lezzetli yiyecekler festival boyunca katılımcıları bekliyor.

Sosyal belediyecilik anlamında da önemli çalışmalara imza atan Başkan Şan, yaptığı değerlendirmede; "Festivaller, hiç şüphesiz kentlerin ve ilçelerin tüm zenginliklerin tanıtılması, gelenek ve görenekleri ile kültürel miraslarının gelecek kuşaklara taşınmasında önemli bir misyon üstlenmektedir. Hınıs'ımızın tanıtımına büyük bir katkı sunmayı hedeflediğimiz Hınıs 1. Geleneksel At Yarışı Festivalimizin bu yıl ilkini düzenleyeceğiz. Sosyal ve kültürel hayatına değerler katacağına inanıyoruz. Belediyemizin katkılarıyla düzenleyeceğimiz festivale tüm halkımız davetlidir." notunu düştü.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık