sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Horasan'da Millet Bahçesi'nin Temeli Atıldı

Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın'ın girişimleri sonucu Horasan Belediyesi ile kardeş Arnavutköy Belediyesi tarafından ilçede yapımına başlanan Millet Bahçesinin temeli atıldı.

Horasan'da Millet Bahçesi'nin Temeli Atıldı
  • 10 Ağustos 2023, Perşembe 14:41

Oktay Fani'nin Haberi

Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın'ın girişimleri sonucu Horasan Belediyesi ile kardeş Arnavutköy Belediyesi tarafından ilçede yapımına başlanan Millet Bahçesinin temeli atıldı.

Arnavutköy Belediyesi ile Horasan Belediyesi'nin yapımına başladığı toplam 5 bin 350 metrekare alana sahip Millet Bahçesi’nin temel atma törenini gerçekleştirildi. Temel atma programına Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Arnavutköy Belediyesi ile Horasan Belediyesi Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Millet Bahçesi projesi, çocuk oyun alanları, piknik alanları, gezinti ve spor alanları, yürüyüş yolları ve yeşil alanlarıyla zenginleştirilmiş, halkın dinlenme ve eğlence ihtiyaçlarına cevap verecek modern bir tesis olarak tasarlandı. Toplam 5 bin 350 metrekare  alan üzerine inşa edilecek olan millet bahçesi, hem çocuklar hem de yetişkinler için çeşitli aktiviteler sunacak.

Temel atma töreni sonrası değerlendirmelerde bulunan Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın; "Kardeş Belediyemiz Arnavutköy Belediyesi ile yapımına başladığımız Millet Bahçesi temel atma programımızı gerçekleştirdik. Arnavutköy Belediyesi Başkanı Sn. Ahmet Haşim Baltacı'ya teşekkür ediyorum. Horasan’ımıza Hayırlı olsun." dedi.

Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı da sosyal medya hesabından “Kardeş ilçemiz Erzurum-Horasan’da yapacağımız Millet Bahçesi’nin temelini, Horasan Belediye Başkanımız Abdulkadir Aydın’la birlikte attık. Çocuk oyun alanı, piknik, gezinti ve spor alanları, yürüyüş yolları ve yeşil alanlardan oluşan toplam 5350 m² alana sahip tesisimiz, Horasanlı kardeşlerimize hayırlı olsun diliyoruz” paylaşımı yaptı. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık