sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

İddia Ediyoruz! Yakutiye Yakutiye Olalı Böyle Başkan Görmedi

Asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Yakutiye'nin efsane Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, asfalt silindirinin başına geçti. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Uçar, 'Silindir kullanmak zannedildiği kadar kolay bir iş değilmiş' dedi.

İddia Ediyoruz! Yakutiye Yakutiye Olalı Böyle Başkan Görmedi
  • 21 Eylül 2023, Perşembe 20:01

Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, ilçe sınırları içinde bulunan cadde ve sokakların kış ayları gelmeden tamirleri ile birlikte asfaltlama işlerinin hızlandırıldığını belirtti. Asfalt çalışmalarını inceleme sırasında silindir kullanan Başkan Uçar, silindir kullanmanın kolay olmadığını söyledi. 

Planlanan program çerçevesinde hem şehir merkezinde hem de mahallelerde asfalt çalışmalarının hızla devam ettiğini ifade eden Başkan Uçar, "Vatandaşlarımızın bu anlamdaki taleplerini de değerlendiriyor ve uygulamaya geçiriyoruz. Kış ayları yaklaşırken planladığımız çalışmaları suretle toparlıyoruz. Bu arada asfalt çalışmalarını sıkça yerinde görme imkanı da buluyoruz. Silindir kullanmak zannedildiği kadar kolay bir iş değilmiş. Asfalt çalışmalarımız son sürat devam ediyor" dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık