sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Karayazı'nın Efsane İsmi Servet Tutkun, İl Başkanlığı'na Aday Oldu

Güney ilçelerin etkili ismi AK Parti Erzurum İl Başkanlığı'na aday oldu.

Karayazı'nın Efsane İsmi Servet Tutkun, İl Başkanlığı'na Aday Oldu
  • 30 Ocak 2023, Pazartesi 20:41

2023 seçimlerinde Milletvekili aday adayı olmak için istifa eden AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz'den boşalan İl Başkanlığı'na güney ilçelerin etkili ismi Servet Tutkun talip oldu.

Karayazı'da AK Parti'yi zirveye taşımak için gece gündüz canı pahasına yıllarca çalışan Servet Tutkun, 2014 ile 2019 yılları arasında AK Parti Karayazı İlçe Başkanlığı görevinde bulunmuştu.

Servet Tutkun, AK Parti Karayazı İlçe Başkanlığı yaptığı dönemde 2015 yılında PKK Terör örgütü tarafından kaçırılarak ölümle tehdit edilip işkence görmüştü.

İl Başkanlığı'na adaylığını açıklayan Sevet Tutkun; "10 Kasım 2014 tarihinde AK Parti ilçe Başkanlığı görevine başladım. Görev yaptığım süre boyunca her seçimden başarıyla çıktım. 5 Haziran 2015 tarihinde İlçe Başkanı olduğum için PKK terör örgütü tarafından kaçırılarak ölümle tehdit edilip dağda işkence gördüm. Halen ben ve ailem bunların hedefi halindeyiz. Ben bu olaylar üzerine tüm tehditleri göze alarak İlçe Başkanlığından istifa etmeyip AK Parti tabelasını kendi canım ve namusumdan mukaddes tuttum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın davasına inandığım için mevki makamda gözüm olmadığından son nefesime kadar Sayın Cumhurbaşkanımız ve AK Parti'ye sadık kalacağım ve davamıza hizmet edeceğim." diye konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık