sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Memet Aca'dan MHP Genel Başkan Yardımcısı Aydın'a Teşekkür Ziyareti

ACA Erzurum Thermal & Spa Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aca, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın'ı makamında ziyaret etti.

Memet Aca'dan MHP Genel Başkan Yardımcısı Aydın'a Teşekkür Ziyareti
  • 26 Temmuz 2023, Çarşamba 15:07

Oktay Fani'nin Haberi

İş insanı Memet Aca tarafından yatırımların artırılması ve bölgedeki turizm altyapısının güçlendirilmesi amacıyla Aziziye ilçesinde hayata geçirdiği 100 odalı ve 160 yatak kapasiteli beş yıldızlı ACA Erzurum Thermal & Spa termal otelin temel atma töreni geçtiğimiz günlerde büyük bir coşkuyla gerçekleştirilmişti.

ACA Erzurum Thermal & Spa Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aca, Erzurum'a kazandırılan bu büyük yatırıma desteklerinden dolayı MHP Genel Başkan yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sonrası değerlendirmede bulunan Aca; "Otelimizin temel atma törenine katılıp her daim arkamızda desteğini hisettiğimiz MHP Genel başkan yardımcımız Erzurum Milletvekilimiz kıymetli hocamız Prof. Dr. Kamil Aydın beyefendiye teşekkür ziyaretinde bulunduk." notunu düştü.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık