sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Milletvekili Öz'den Başkan Dölekli'ye Yatırım Teşekkürü

AK Parti Erzurum Milletvekili ve TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Katip Üyesi Mehmet Emin Öz'den Pasinler'in efsane Belediye Başkanı Ahmet Dölekli'ye yatırım teşekkürü.

Milletvekili Öz'den Başkan Dölekli'ye Yatırım Teşekkürü
  • 26 Haziran 2023, Pazartesi 19:27

Oktay Fani'nin Haberi

Pasinler ilçesinde ki Millet Bahçesi Konuk Evlerini gezen AK Parti Erzurum Milletvekili ve TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Katip Üyesi Mehmet Emin Öz, yatırımı ilçeye kazandıran Pasinler'in efsane Belediye Başkanı Ahmet Dölekli'ye teşekkür etti.

Milletvekili Öz, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda; "Pasinler belediye başkanlığımızın Bahçeli evler Mahallesinde yapmış olduğu Millet bahçesi konuk evlerini gezip incelemelerde bulunduk. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Ülkemizi, Türkiye Yüzyılında hep birlikte ileriye taşıyacağız." notunu düştü.

Geçtiğimiz günlerde de Pasinler ilçesini ziyaret eden AK Parti eski Milletvekili ve Demokrasi ve Birlik Derneği Genel Başkanı Mehmet Metiner, Başkan Dölekli'nin ilçeye kazandırdığı çalışmalara hayran kalmıştı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık