sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Milletvekili Öz'den Başkan Uçar'a Övgü: Fırtına Gibi Esiyor

AK Parti Erzurum Milletvekili Mehmet Emin Öz'den Yakutiye'nin efsane Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar'a övgü dolu sözler: 'Belediye Başkanımız Mahmut Uçar çok güzel çalışmalara imza atıyor. Maşallah fırtına gibi esiyor.' dedi.

Milletvekili Öz'den Başkan Uçar'a Övgü: Fırtına Gibi Esiyor
  • 29 Eylül 2023, Cuma 18:11

Oktay Fani'nin Haberi

Yakutiye Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Şükrüpaşa Millet Konağı ve Muhtarlık Binası'nın açılışını yapıldı.

Şükrüpaşa mahallesinde düzenlenen programa AK Parti Erzurum Milletvekilleri Mehmet Emin Öz ve Abdurrahim Fırat, Vali Yardımcısı Mustafa Berk Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, MHP İl Başkanı Adem Yurdagül, AK Parti Yakutiye İlçe Başkanı Recep Aydın, AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ensar Coşkun, AK Parti Yakutiye Gençlik Kolları Başkanı Ubeydullah Bekmez, AK Parti Yakutiye Kadın Kolları Başkanı Kübra Bilici, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, STK Başkanları, muhtarları ve ilçe halkı katıldı.

Açılış programında konuşan AK Parti Erzurum Milletvekili Mehmet Emin Öz, Yakutiye Belediyesi'nin çalışmalarından övgüyle bahsederek; "Belediye Başkanımız Mahmut Uçar çok güzel çalışmalara imza atıyor. Maşallah fırtına gibi esiyor." dedi.

Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar da yaptığı konuşmada, AK Belediyecilik ilkesi ve vizyonu çerçevesinde hizmetlerinin hız kesmeden sürdüğünü belirterek; "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bizlere liderlik ettiği yolda Erzurumlu hemşerilerimize en güzel hizmetleri vermek için koşumuza devam ediyoruz. Kültür evi, taziye evi ve mahalle muhtarlık binası içerikli eserlerimize devam edeceğiz. Emeği geçen ve bu gün açılışımıza gelen herkese teşekkür ederiz. İlçemize ve hemşehrilerimize hayırlara vesile olsun.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından dua edilerek Şükrüpaşa Millet Konağı ve Muhtarlık Binası'nın açılışı yapıldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık