sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Özel Arı Anaokulu Deneyimli Kadrosuyla Öğrencilere Kapılarını Açtı

Özel Arı Anaokulu, deneyimli kadrosuyla 2023-2024 eğitim öğretim döneminde 3-6 yaş arasındaki öğrencilere kapılarını açtı.

Özel Arı Anaokulu Deneyimli Kadrosuyla Öğrencilere Kapılarını Açtı
  • 31 Ocak 2023, Salı 18:17

Özel Arı Anaokulu, 2023-2024 eğitim öğretim döneminde 3-6 yaş arasındaki öğrencilere kapılarını açtı. Erzurum'un Aziziye ilçesi Dadaşket semti Bölge Adliye Mahkemesi karşısında hizmete giren Anaokulu, uzman kadrosuyla farkını ortaya koyuyor.

Okul Müdürü Anıl Çelikdağ, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı için avantajlı erken kayıt kayıtlarının başladığının altını çizdi.

Anaokulu hakkında açıklamalarda bulunan Okul Müdürü Anıl Çelikdağ; "Arı anaokulu olarak sevgi dolu, yaratıcı, mutlu ve başarılı bireyler yetiştirmek için yola çıktık. Harıl harıl çalışıyoruz. Peki neler mi yapıyoruz? Uzman öğretmenlerimiz ile özel sınıflarda güncel öğretme yaklaşımları ile eğitim ve öğretim sunuyoruz. Ana dil etkinliklerinden ilkokula uyum süreci uygulamalarına kadar farklı eğitim programları sunuyoruz. 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı için kayıtlarımız başladı. Avantajlı erken kayıt fırsatlarını kaçırmayın. Özel arı anaokulu. Çalışkanlık doğamızda var." dedi.

SİZDE AVANTAJLI ERKEN KAYIT FIRSATINDAN FAYDALANMAK İSTİYORSANIZ 0535 792 37 37 İLETİŞİM HATTINDAN BİLGİ ALABİLİRSİNİZ.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık