sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Palandöken Belediyesi E- Devlet Kapısında

Palandöken Belediyesi ile ilgili her türlü bilgiye artık e- devlet üzerinden ulaşılabilecek.

Palandöken Belediyesi E- Devlet Kapısında
  • 04 Kasım 2021, Perşembe 20:46

Oktay Fani'nin Haberi

www.palandoken.bel.tr üzerinden elektronik belediyecilik hizmeti veren Palandöken Belediyesi, artık bu hizmetleri tüm kamu hizmetlerine tek bir noktadan güvenli ve etkin bir şekilde erişimi sağlayan e-devlet üzerinden de sunmaya başladı.

Dijital dönüşüme önem veren Belediye Başkanı Muhammet Sunar'ın talimatıyla Palandöken Belediyesi hizmetlerini e-devlet kapısı üzerinden de sunmaya başladı. Dijital dönüşümle vatandaşlar artık belediye tarafından sunulan elektronik hizmetlere e-devlet üzerinden ulaşabilecek.

Böylelikle vatandaşlar e-devlet'e girdiklerinde beyan sorgulama, sicil bilgisi sorgulama, tahsilat sorgulama, tahakkuk sorgulama ve arsa metrekare birim değeri sorgulama gibi hizmetlere anında ulaşabilecek.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık