sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Palandöken Belediyesi, İlçede Bulunan 82 Caminin Ramazan Temizliğini Tamamladı

Sosyal Belediyecilik faaliyetleri kapsamında, ilçedeki camilerin tamamında tam teşekküllü iç ve dış mekan temizliği yapan belediye, Palandökenlilerin daha temiz bir ortamda ibadetlerini yerine getirmelerini sağlıyor.

Palandöken Belediyesi, İlçede Bulunan 82 Caminin Ramazan Temizliğini Tamamladı
  • 29 Şubat 2024, Perşembe 17:38

İlçe camilerinde yürütülen temizlik çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Muhammet Sunar, ‘Namazın Anahtarı Temizliktir’ hadisini hatırlatarak, “Temizlik inancımızın gereğidir. Palandöken Belediyesi olarak bu hassasiyet içerisinde temizlik hizmetlerimizi yürütüyoruz. İlçemizdeki camilerin temizlik ve hijyen hizmeti de, belediyemiz tarafından titizlikle sağlanıyor. Ramazan ayının gelmesiyle çok daha detaylı bir temizlik çalışması başlattık. Sosyal belediyecilik faaliyetlerimiz çerçevesinde vatandaşlarımızın daha temiz bir ortamda ibadetlerini yerine getirebilmeleri için hassasiyet gösteriyoruz. İlçemizdeki 82 camimizin halıları yıkandı, genel temizliği yapıldı; şadırvanlar, abdesthaneler ve lavabolarda temizlenerek dezenfekte edildi. Yine camilerimizin bahçelerinde de çevre temizliği yapıldı. Özveriyle çalışan temizlik ekibimize teşekkür ediyor, yaklaşan mübarek Ramazan Ayının milletimize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum.” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık