sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Palandöken Belediyesinden Vizyon Proje: UZEM

Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, yeni bir eğitim vizyonu projesi olan Palandöken UZEM’i düzenlenen törenle tanıttı.

Palandöken Belediyesinden Vizyon Proje: UZEM
  • 22 Mart 2024, Cuma 17:03

Proje kapsamında basılan dijital eğitim kartlarını öğrencilerle buluşturan Başkan Sunar, “Bugün bu saat itibariyle, fiziki dershane ihtiyacınızı karşılayacak olan çevrim içi dijital eğitim platformu hizmetinizdedir.” dedi

“ÖĞRENCİ NEREDEYSE DERS ORADA”

Palandöken UZEM ile, zaman, mekân, uzaklık gibi negatif etkenlerin ortadan kaldırıldığını belirten Sunar, öğrencilerin birçok yönden gelişimine imkan sağlayacak olan platformun, temel eğitimden LGS, TYT-AYT, KPSS ve ALES’e hazırlık ve okul derslerine yardımcı akıllı içerikler sunduğunu dile getirdi. Sunar, "öğrenci neredeyse ders orada" parolasıyla hazırladığımız dijital çalışma odası, çevrim içi derslere ek olarak profesyonel video eğitimleri, deneme sınavları, konu tekrar testleri, detaylı soru çözümleri ve paragraf çalışmaları gibi yenilikler içeriyor.” Kaydını düştü

PALANDÖKEN GENÇLİĞİNE HER ALANDA DESTEK

Konuşmasında, öğrencilerin sadece akademik başarılarına odaklanmakla kalmadıklarını sözlerine ekleyen, aynı zamanda sosyal, kültürel ve kişisel gelişimlerine de önem verdiklerini dile getirdi. Bu doğrultuda, çeşitli etkinlikler, kurslar ve sosyal projeler düzenleyerek öğrencilerin yeteneklerini ve ilgi alanlarını keşfetmelerine imkân sağladıklarını söyleyen Sunar, “Yunus Emre Mahallemizde Recep Tayyip Erdoğan, Yıldızknet’te Efkan Ala Kültür Merkezlerimiz bir okul gibi hizmetinizde. Sanat dallarında uzmanlaşmak isteyen gençlerimize yönelik resim, müzik, el sanatları gibi atölye çalışmaları düzenliyoruz. Dil kursları, teknoloji atölyeleri ve kişisel gelişim eğitimlerimizle kariyerinize ve gelişiminize katkı sağlıyoruz. Tüm bu hizmetlerimizin yanında 4 binin üzerinde ilkokul öğrencilerimize de her yıl eğitim seti ve kırtasiye desteğinde bulunuyoruz.” İfadelerini kullandı.

TÜRKİYE YÜZYILI VURGUSU

Eğitimin yarınlar üzerindeki güçlü etkisinin bilinciyle hareket ettiklerini kayda geçen Sunar, “Palandöken’de öğrencilerimize eşit ve kaliteli eğitim imkânları sunarak geleceğe daha güçlü bir şekilde hazırlanmalarını sağlıyor, bunun için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Öğrencilerimize duyduğumuz inanç ve eğitime verdiğimiz destekle "Türkiye Yüzyılı" hedeflerimize ulaşmak adına eğitim-öğretim için hep birlikte azim ve sebatla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Dijital eğitim paketimiz, sizlerin ve eğitimcilerimizin başarılarına başarı katsın.” İfadeleriyle konuşmasını tamamladı.

AK Parti Erzurum Milletvekili Mehmet Emin Öz, Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, yöneticiler, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı Palandöken Belediyesi’nin dijital eğitim paketi tanıtım toplantısında, öğrenciler Başkan Sunar’a sevgi gösterisinde bulunarak, sağladığı desteğe teşekkür ettiler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık