sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Pasinler İçin Gecesini Gündüzüne Katan Efsane Başkan: Ahmet Dölekli

Pasinler'de hayata geçirdiği projelerle farkını ortaya koyan efsane Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, Pasinler'in tarım ve ekonomisine can suyu olacak projeleri yerinde inceledi.

Pasinler İçin Gecesini Gündüzüne Katan Efsane Başkan: Ahmet Dölekli
  • 22 Ekim 2023, Pazar 12:36

Oktay Fani'nin Haberi

Pasinler için gecesini gündüzüne katan efsane Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, çözüm odaklı çalışmalarıyla ve hayata geçirdiği hizmetlerle taraflı tarafsız, her kesimden büyük ilgi görüyor.

Tek derdi Pasinler ilçesinin daha da gelişmesi olan Başkan Dölekli, mesai nedir bilmeden geç saatlere kadar çalışmalarını sürdürüyor.

Hafta sonu da Pasinler'in tarım ve ekonomisine can suyu olacak Büyükdere ve Vayvay Dereleri üzerindeki projelerin etüt çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Dölekli; "Önceki Dönem İçişleri Bakanımız ve Erzurum Milletvekilimiz Sayın Selami Altınok, Erzurum Milletvekilimiz Sayın Mehmet Emin Öz beyefendilerin DSİ Bölge Müdürümüz Sayın Oğuzhan Yavuz ile gerçekleştirdikleri Büyükdere ve Vayvay Dereleri kaynaklı sulama projelerinin etüt incelemelerine İl Teşkilat Başkanımız Sn. Erhan Kocaman, EBB Genel Sekreter Yrd. Sn. Ahmet Kılıç, İl Yönetim Kurulu Üyemiz Sn. Emrah Öztürk, İlçe Başkanımız Sn. Gökhan Kanal beyefendilerle iştirak ettik." dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık