NECİP AYDIN
sağ
PERFORMANS - GÜVEN2

Performans Galeri ve Gayrimenkul Açıldı

İş insanı Emre Akdoğan'dan Erzurum'a önemli bir yatırım.. Emlak ve otomotiv sektöründe hizmet vermeye başlayan Performans Galeri ve Gayrimenkul açıldı.

Performans Galeri ve Gayrimenkul Açıldı
  • 08 Haziran 2024, Cumartesi 19:10

Oktay Fani'nin Haberi

Otomotiv ve Gayrimenkul alanında hizmet veren Performans Galeri ve Gayrimenkul'un açılışı büyük bir coşkuyla yapıldı.

Tortum yolu üzeri sanayi köprüsüne çıkarken sağ tarafta hizmete giren Performans Galeri ve Gayrimenkul'ün açılış programına Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Emre Akar, Yakutiye Belediyesi Başkan yardımcısı Suat Hayri Güneş, MHP İl Başkan Danışmanı Yusuf Koç'un yanı sıra siyaset ve iş dünyasından davetliler katıldı.

Erzurum'da kaliteli bir hizmet sunmak istediklerini belirten Performans Galeri ve Gayrimenkul firmasının sahibi Emre Akdoğan açılış programına katılan davetlilere teşekkür ederek; "Önümüzdeki süreçte de gerek galeri olsun gerek gayrimenkul olsun çok daha iyi şekilde müşterilerimize hizmet etmeye çalışacağız." dedi.

İş insanı Emre Akdoğan'ın sahibi olduğu Performans Galeri ve Gayrimenkul'de araç alım satım, gayrimenkul ve servis hizmetinin yanı sıra Peugeot ve Cıtroen özel servis hizmeti de verilmektedir. Ayrıca tüm araçların yağ bakımı, balata değişimi, ön düzen amortisör ve peryodik bakım, partikül temizliği, jenerasyon ayarı yapımı, klima gazı dolumu hizmetleri alanında deneyimli ustaları tarafından yapılmaktadır. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık