sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Yakutiye Belediyesi'ne En İyi Proje Ödülü

Yerel Yönetimler Dergisi tarafından bu yıl 9'uncusu düzenlenen “Yılın Yerel Yöneticileri” töreni Kayseri’de gerçekleştirildi. Bu kapsamda Yakutiye Belediyesi'nin Hatay’da hizmete sunduğu “Yakutiye Konteyner Mahallesi” en iyi proje seçilerek ödüle layık görüldü.

Yakutiye Belediyesi'ne En İyi Proje Ödülü
  • 29 Temmuz 2023, Cumartesi 23:02

Yakutiye Belediyesi, Yerel Yönetimler Dergisi tarafından bu yıl 9'uncusu düzenlenen “Yılın Yerel Yöneticileri” töreninden ödül ile döndü. Hatay’da hizmete sunduğu “Yakutiye Konteyner Mahallesi” en iyi proje seçildi.

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaparak teşekkür eden Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, "Yerel Yönetimler Dergisi tarafından ödüle layık görüldük. Yerel Yönetimler Dergisi tarafından bu yıl 9’uncusu düzenlenen “Yılın Yerel Yöneticileri” töreni Kayseri’de gerçekleştirildi. Yakutiye Belediyesi olarak Hatay’da hizmete sunduğumuz “Yakutiye Konteyner Mahallesi” projemiz kendi kategorisinde en iyi proje seçilerek ödül takdim edildi. Ödülümüzü şahsıma takdim eden Yerel Yönetimler Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Sayın Mehmet Oğuz başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu gurur hepimizin. Bu vesileyle depremde hayatını kaybeden tüm kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyoruz" ifadelerini kullandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık