sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Yakutiye Belediyesi'nin Yardım Tırları Yola Çıkmaya Devam Ediyor!

Yakutiye Belediyesi'nin deprem bölgesine gönderdiği yardım araçlarının 18’incisi de yola çıktı.

Yakutiye Belediyesi'nin Yardım Tırları Yola Çıkmaya Devam Ediyor!
  • 16 Şubat 2023, Perşembe 15:20

Oktay Fani'nin Haberi

Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar'ın talimatıyla deprem bölgesine yardım malzemeleri gönderilmeye devam ediyor. Bugün de yardım malzemesi yüklü 3 tır deprem bölgesine gönderildi.

Depremin yaralarını sarmak için çalışmalarını sürdüren Yakutiye Belediyesi, bugüne kadar deprem bölgesine 18 adet yardım malzemesi taşıyan tır gönderdi.

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından başlattığı seferberlik çalışmalarına aralıksız devam eden Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, depremzedelerin tüm ihtiyaçlarında yanlarında olduklarını belirterek; "Yakutiye Belediyesi olarak depremzede kardeşlerimize ulaştırılmak üzere 16, 17, 18 sıra numaralı 3 yardım Tır’ımızı daha yola çıkardık. Tüm depremzede kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık