sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Yılların Hizmetine Anlamlı Plaket.. Rasim Fırat'tan İş İnsanı Mustafa Kumbasar'a Plaket

İşte Erzurum sevdalısı böyle olur.. Oda Başkanlığı yaptığı dönemlerde esnaf ve Erzurum ekonomisine ciddi katkıları olan İş İnsanı Mustafa Kumbasar'a plaket verildi.

Yılların Hizmetine Anlamlı Plaket.. Rasim Fırat'tan İş İnsanı Mustafa Kumbasar'a Plaket
  • 15 Mayıs 2022, Pazar 19:06

Oktay Fani'nin Haberi

Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nde kongre heyecanı yaşandı. Programda konuşmaların ardından Erzurum'da hem Keresteciler Odasına hem de Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne önemli hizmetleri olan İş İnsanı Mustafa Kumbasar'a plaket verildi.

Yıllarca Esnaf Odası Başkanlığı ve de Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yönetiminde de önemli görevlerde bulunarak esnaf ve Erzurum ekonomisine ciddi katkıları olan İş İnsanı Mustafa Kumbasar'a Başkan Rasim Fırat tarafından plaket takdim edildi.

Kumbasar'a plaketi verdikten sonra konuşma yapan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Rasim Fırat; "Oda Başkanlığı yaptığınız bu ulvi ve mukaddes görev süresinde üstün hizmetlerinizden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki yaşamınızda sağlık mutluluklar diliyorum." dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık