sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Berat Kuy, Karayazı'yı Karış Karış Geziyor

AK Parti'nin Karayazı'da ki Belediye Başkan aday aday Berat Kuy, çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çekti.

AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Berat Kuy, Karayazı'yı Karış Karış Geziyor
  • 21 Kasım 2023, Salı 20:33

Oktay Fani'nin Haberi

AK Parti'nin Karayazı'da ki Belediye Başkan aday aday Berat Kuy, çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çekti. Belediye Başkanlığı'na aday adayı başvurusunu yaptıktan sonra hemen çalışmalarına başlayan Berat Kuy, ilçeyi karış karış geziyor.

Gece gündüz demeden uzak yakın dinlemeden köy köy gezen Belediye Başkan aday adayı Berat Kuy, hem ilk defa oy kullanacak seçmen ile buluşuyor hemde vatandaşlarla bir araya geliyor.

Ziyaretleri sırasında özellikle gençlerden olmak üzere ilçe halkından büyük ilgi ve destek gören Berat Kuy; "Ben zaten halkla hep iç içeyim. Gençlerimizle, 31 Mart yerel seçimlerinde ilk defa oy kullanacak seçmenlerimizle bir araya gelip AK Partimizin yaptığı hizmetleri anlatarak ilçemiz için yapacağımız çalışmalardan bahsediyorum. Ayrıca köy köy gezip vatandaşlarımızı ziyaret ediyorum. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde kadar AK Partimiz için durmak bilmeden çalışmalarıma devam edeceğim." dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık