sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

AK Parti Erzurum Milletvekili Aday Adayı Fuat Demir: Sıra Dışı Bir Siyasetçi Olacağıma Da Güvenim Tamdır

AK Parti Erzurum Milletvekili Aday Adayı iş insanı Fuat Demir, genel merkezde gerçekleşecek mülakat öncesi basın mensuplarıyla iftar yemeğinde buluştu. Demir, “Sıra dışı bir siyasetçi olacağıma da güvenim tamdır. Alışılmış bir siyaset yapmayacağıma emin olabilirsiniz” dedi.

AK Parti Erzurum Milletvekili Aday Adayı Fuat Demir: Sıra Dışı Bir Siyasetçi Olacağıma Da Güvenim Tamdır
  • 29 Mart 2023, Çarşamba 16:13

AK Parti Erzurum Milletvekili Aday Adayı Fuat Demir, dün Hilton Otel’de iftar yemeğinde gazetecilerle bir araya geldi.

AK Parti Genel Merkezi’nde mülakata gitmeden önce gazetecilerle bir araya gelen Fuat Demir, yaptığı konuşmada, “Hizmet etme yolunda bu kutlu yürüyüşe biz de dâhil olduk. Aslında bu saat itibariyle tüm aday adaylarımızın Ankara yolculuğu başladı. Biz de nasip olursa programdan sonra Ankara’ya gideceğiz. Hep dua ediyoruz. Süreç çok kritik bir süreç. Ben inanıyorum ki AK Parti’ye gönül vermiş, Erzurum’a gönül vermiş ya da kendi memleketine hizmet için bu kutlu yürüyüşe dâhil olan 124 arkadaşımızı huzurlarınızda kutluyorum. Diğer tarafta safların belli olduğu bir dönem. Muhalefetin hali ortadayken biz de kendi şehrimize, olduğumuz şehre hizmet için bu yolda biz de varız diyoruz. Rabbim bu şehre hizmet edecek kimse öncelikle onlara nasip olmasını canı gönülden diliyoruz. Çünkü şehrin ciddi manada hizmete, birliğe, beraberliğe, istihdama ihtiyacı var. Nasip olur da bu görev bizlere verilirse sizlere bugünden şunu söylemek isterim, alışılmış siyasetçilerin dışında şehrin içerisindeki çalışmalarla şehrin sorunlarını şehirde yaşayan insanlarla tespit edip, valiliği ile, belediyesiyle, sivil toplum kuruluşlarıyla, basınıyla beraber bu şehre hizmet etmeyi bize nasip eder. Bizlerin dışında başkalarına bu görevler verilirse, artık Erzurum’un kaybedecek hiçbir zamanı yoktur. Hatta krizlerin fırsata çevrildiği şu günlerde ülkemizin üretim bölgesi olan Güneydoğu’daki depremin üretimi Erzurum’a çekecek şekilde üretim üssü olabilir. Bunun Erzurum için bir şans olacağına inanıyorum. Sıra dışı bir siyasetçi olacağıma da güvenim tamdır. Alışılmış bir siyaset yapmayacağıma emin olabilirsiniz” diye konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık