sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Rıdvan Karasu'nun Mutlu Günü

AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Rıdvan Karasu, Dr. Öğr. Üyesi Yerda Özkan ile dünya evine girdi. Düğünde siyaset ve iş dünyasından çok sayıda isim bir araya geldi.

AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Rıdvan Karasu'nun Mutlu Günü
  • 25 Eylül 2022, Pazar 18:00

Erzurum siyasetinin sevilen isimlerinden AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Rıdvan Karasu, kent protokolünün yoğun ilgi gösterdiği düğünde Dr. Öğr. Üyesi Yerda Özkan ile hayatını birleştirdi.

Palandöken Polat Otelde düzenlen düğüne Sağlık eski Bakanı AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, Tekman Belediye Başkanı Mustafa Ergin, Köprüköy Belediye Başkanı Osman Belli, Prof. Dr. Cenk Fatih Çanakçı, Prof. Dr. Erdal Karaduman, Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Selami Bağaçlı, AK Parti İlçe Başkanları Taner Özer, Efdal Gülcü, Rıdvan Aras ve Murat Derdiyok, Siyaset ve İş dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

Kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı nikah töreninde Rıdvan ve Yerda çiftinin nikahını kıyan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Karasu ailesine bir ömür boyu mutluluklar dilledi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık