sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

AK Parti Köprüköy İlçe Başkanı Rıdvan Aras'tan Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Köprüköy İlçe Başkanı Rıdvan Aras: "Ramazan ayı ve karşıladığımız bayram, iyilik ve güzelliklerin vesilesi olsun."

AK Parti Köprüköy İlçe Başkanı Rıdvan Aras'tan Ramazan Bayramı Mesajı
  • 09 Nisan 2024, Salı 19:21

AK Parti Köprüköy İlçe Başkanı Rıdvan Aras, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Aras, mesajında; "Sevgiyi, hoşgörüyü, birlik ve beraberlik gibi pek çok güzelliği içerisinde barındıran mübarek Ramazan ayını hüzünle uğurlarken; sevgiyle, muhabbetle kucaklaşacağımız bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar gönül köprüsüdür, muhabbet bağıdır, kaynaşmaktır, buluşmaktır. Bayramın bize bahşettiği en önemli değer ve güç; birlik ve beraberliğimizdir. Kaynaşmanın ve kucaklaşmanın güzelliği; azim ve gayretin tazelenmesinin vesilesi olan bayramlarımızın değerini bilmeli, hakkını vermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı’nın başta İslam dünyası olmak üzere, tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, Rabbim’den hepimizi bir sonraki Ramazan ayına sağlıkla, esenlikle, huzurla kavuşturmasını diliyorum. Ramazan Bayramımız mübarek olsun." ifadelerine yer verdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık