sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Aracını Durdurup Kafasına Sıktı!

Erzurum’da dün sabaha karşı araç içinde başından vurulmuş halde bulunan Adem Çakan (21), isimli genç, yaşam mücadelesini kaybetti. İntihar ettiği anlaşılan gencin, sevgilisiyle kavga ettiği iddia edildi.

Aracını Durdurup Kafasına Sıktı!
  • 14 Haziran 2022, Salı 13:17

Ordu Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü öğrencisi olan Adem Çakan, önceki gün gece kiraladığı araçla geldiği memleketi Erzurum’da başından vurulmuş halde bulundu.

Olay dün sabaha karşı saat 06.00 sularında meydana geldi. E-80 karayolu üzerinde bulunan Atatürk Üniversitesi’ne ait ormanlık alanın yanında park edilmiş halde duran 34 EHF 621 plakalı araç içerisinde başından vurulmuş bir erkek bulundu. Talihsiz gencin 21 yaşındaki Adem Çakan olduğu anlaşıldı. Çakan, ilk müdahalenin ardından Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yoğun bakım servisine kaldırılan genç, 24 saatin ardından yaşam savaşını kaybetti. Haberi alan yakınları yasa boğuldu.

Çakan’ın kız arkadaşı ile kavga ettikten sonra kiraladığı araçla memleketi Erzurum’a geldiği iddia edildi. Talihsiz gencin sosyal medya üzerinden yaptığı son paylaşım ise yürekleri burktu. Çakan, ‘Dünya, inandığın o yitik cennet değil’ paylaşımından dakikalar sonra intihara teşebbüs etti. Öte yandan Çakan’ın aracında fare zehiri de bulundu.

PUSULA GAZETESİ


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık