sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Aşkale Çimento, 30 Yılda Neler Yaptı? Diye Merak Edenler Bu Haberi Okusun!

Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, CEO ve İcra Kurulu Başkanı Fatih Yücelik ve Yönetim Kurulu sayesinde Aşkale Çimento, marka bir kuruluş haline geldi. Aşkale Çimento, 30 yılda neler yaptı? diye merak edenler bu haberi iyi okusun..

Aşkale Çimento, 30 Yılda Neler Yaptı? Diye Merak Edenler Bu Haberi Okusun!
  • 18 Temmuz 2023, Salı 17:50

Oktay Fani'nin Haberi

Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, CEO ve İcra Kurulu Başkanı Fatih Yücelik ve Yönetim Kurulu sayesinde Aşkale Çimento, marka bir kuruluş haline geldi. Aşkale Çimento, 30 yılda neler yaptı? diye merak edenler bu haberi iyi okusun..

Aşkale Çimento'da, Toplam 1 Milyar 171 Milyon 850 Bin dolar yatırım yapılırken, bugüne kadar bedelli sermaye artışı veya başka bir yolla hissedarlardan hiçbir ücret talep edilmediği gibi, hissedarlara toplam 1 milyar 60 milyon 863 bin 624 TL tutarında kâr payı dağıtıldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık