sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

ASKON'dan Erdoğan'a Açık Destek: Ekonominin İstikrara İhtiyacı Var

Hafta sonu yapılacak 2. tur cumhurbaşkanlığı seçimi için geri sayım devam ederken Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Erzurum Şubesi’nden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek mesajı geldi.

ASKON'dan Erdoğan'a Açık Destek: Ekonominin İstikrara İhtiyacı Var
  • 25 Mayıs 2023, Perşembe 19:02

Geçtiğimiz yıl kuruluş çalışmalarını tamamlayan ASKON Erzurum Şube Başkanı Çetin Gözütok, hafta sonu yapılacak olan seçimlerin önemine değindi. Ekonomide etkin bir Türkiye’nin ancak istikrarlı yönetimlerle mümkün olacağını kaydeden Gözütok, kurulduğu 1998 yılından bu yana ülke çapında 8 binden fazla kurumsal üyesi, 1 milyonu aşkın istihdamı kapsayan iş gücü ve ülkeye 10 milyar dolarlık ihracat katkısı bulunan ASKON’un, bugünde aynı şevk ve heyecanla çalışmalarını sürdürmekte olduğunu dile getirdi.

Geçtiğimiz yıl Erzurum’da her sektörden üyelere alt yapı desteği vererek, bölgesel ekonominin kalkınmasına katkı sağlama hedefleriyle faaliyete geçen ASKON Erzurum Şubesi olarak, dün olduğu gibi bugünde istikrarlı ekonomi ve büyüyen Türkiye’nin, uluslararası arenada da aynı ölçekte adından söz ettirmesinin gurur vesilesi olduğunu anlatan Gözütok, “2002 yılından bu yana 21 yılda büyük değişimlere ve devrimlere adını altın harflerle yazdıran Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve AK Parti’nin birçoğu dış destekli darbe girişimleri, gezi olayları, kur üzerinde ekonomik saldırılar, yurt içinde ve yurtdışında terör eylemleri gibi yüzlerce engellemeler Türkiye’mizin bugünkü gelmiş olduğu müreffeh ülke konumuna gelmesine mani olamamıştır. 21 yıl öncesinde ekonomiden sağlığa hemen her alanda yaşanılan sancılar, bir gecede içi boşaltılan bankalar, devalüasyonlar adeta bir utanç vesikasıydı. Koalisyonlarla en fazla iki yıl devam ettirilen iktidarlar ülkemizin gelişimine büyük engeller teşkil ettiği gibi ihtiyaç duyulan istikrarın oluşması yönünde de büyük engeldi. Tüm bu olumsuzlukların ortaya çıkardığı yatırımcıların yatırım yapma isteği yerini gecelik oranları yüzde binlere ulaşan faizlere ilgisine neden olmuştu. Bugün AK Parti iktidarı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın feraseti sayesinde faizcilik müessesinin lağvedilmek üzere olduğu akabinde yatırımların süratle artışa geçtiği, her alanda yatırımcıların yüzünü güldürmektedir” dedi.

Büyüyen Türkiye güven veriyor

Son yıllarda Türkiye’de yaşanan büyük dönüşümlerin yatırımcılara güven ortamı oluşturduğuna değinen Gözütok, ekonomiden, sağlığa, birçok hizmet alanında adeta dünyada emsali görülmemiş bir hızla büyüyen Türkiye’nin bugün bu konuma gelmesinde mevcut iktidar ve Cumhurbaşkanının gayretlerinin olduğunu görmezden gelinmeyeceğini kaydetti.  Gözütok, “Türkiye’nin yurt içinde ve yurt dışında elde etmiş olduğu kazanımları korumak, toplumun huzur ve istikrarı sürdürmek, ülke ekonomisini ve birlik beraberliği daha da güçlendirmek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, hafta sonu yani 28 Mayıs tarihinde yapılacak olan ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimi için koşulsuz destek verdiğimizi deklare ediyoruz. Bu anlamda tüm vatandaşlarımızın da aynı duyarlılığı göstererek istikrardan yana tavır almaları çağrımızı iletmek istiyoruz. 21. yüzyılın Türkiye Yüzyılı olması için Cumhur ittifakının Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur ittifakını destekliyoruz. Bu kararı almamızdaki en büyük neden Cumhurbaşkanımızın şahsının vermiş olduğu güven ile Cumhur ittifakının yerli, milli ve üretken politikalarıdır. 28 Mayıs tarihinde yapılacak olun Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminin ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diler, seçimlerin sıkıntısız bir şekilde nihayete erdirilmesi, demokrasi şöleni halinde milli iradenin sandığa yansımasını niyaz ederiz” diye konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık