sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Bakan Fidan, İlk Yurtiçi Ziyaretini Erzurum’a Yaptı

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ilk yurt içi ziyaretini Erzurum’a gerçekleştirdi. Gün içinde teşkilat mensupları ve iş insanları ile toplantılar yapacak olan Bakan Fidan, izlenimlerini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a aktaracak.

Bakan Fidan, İlk Yurtiçi Ziyaretini Erzurum’a Yaptı
  • 29 Ağustos 2023, Salı 18:24

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, teşkilat buluşmaları kapsamında AK Parti Erzurum İl Başkanlığı tarafından düzenlenen programlara katılmak üzere Erzurum'a geldi.

Sabah saatlerinde Erzurum Havaalanından teşkilat mensubu tarafından karşılan Bakan Fidan, Erzurum Valiliği ziyaretinin ardından AK Parti Erzurum İl Başkanlığına geçti.

İl Başkanlığında basın toplantısında Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ilk yurt içi ziyaretini Erzurum'a yaptığını belirtti. Bakan Fidan, “Görevden sonra İlk şehir ziyaretimizi Erzurum'a yaptık. Sıcak bir karşılama yapıldı. İldeki gruplarla hem ilin içinde görüşeceğiz hem de temel meselelere ilişkin görüş alışverişinde bulunacağız. Cumhurbaşkanımızın Erzurum mesajlarını ileteceğiz. Kabine olarak darı için neler yaptıklarını anlatacağız. Konumu olan dış politika ve genel strateji konularına değineceğiz. Biz vatandaşlarımızın genel yorumlarını aldık” dedi.

Bakan Fidan, ardından basına kapalı olarak teşkilat üyeleriyle bir toplantı gerçekleştirdi. Bakan Fidan, AK Parti Erzurum İl Başkanlığının ardından Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i ziyaret etti. Başkan Sekmen, Bakan Fidan'a belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık