sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Başkan Aydın: 14 Mayıs Seçimlerinde Bir Kez Daha Zafere Ulaşacağız

Horasan'ın efsane Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri öncesinde saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Başkan Aydın: 14 Mayıs Seçimlerinde Bir Kez Daha Zafere Ulaşacağız
  • 24 Nisan 2023, Pazartesi 20:44

Oktay Fani'nin Haberi

Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın ve AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Fatma Öncü, 14 Mayıs seçimleri kapsamında ilçede ziyaretler gerçekleştirerek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri öncesinde Horasan'ın efsane Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İlçeye gelen AK Parti Milletvekili adaylarına da eşlik eden Başkan Aydın, ilçe halkıyla bir araya geliyorlar.

Horasan ilçesinde her fırsatta vatandaşlarla iç içe olan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, ziyaretlerde belediye hizmetleri noktasında bugüne kadar yaptığı çalışmaları anlatarak planlanan çalışmalarla ilgili de esnaf ve vatandaşlarla istişarelerde bulunuyor. 

14 Mayıs’ta yapılacak seçimler için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye de destek isteyen Başkan Abdulkadir Aydın, "Ülkemizin geleceği adına tarihi bir seçimin arefesindeyiz. AK Parti iktidarlarında Cumhurbaşkanımız liderliğinde bugüne kadar eğitimden sağlığa ulaşımdan yerli ve milli sanayi hamlesine kadar güzel işlere imza atıldı. Bu kazanımların korunması ve Türkiye Yüzyılı vizyonunu doğrultusunda yeni hedeflere ulaşılması adına milletimizden destek istiyoruz. Milletvekili adaylarımızla birlikte sahada seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Allah’ın izni milletimizin de teveccühü ile hem Cumhurbaşkanlığında hem Milletvekilliğinde bir kez daha zafere ulaşacağımıza olan inancımız tam." dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık