sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Başkan Aydın'dan AK Parti İl Başkanı Küçükoğlu'na Hayırlı Olsun Ziyareti

Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Aydın'dan AK Parti İl Başkanı Küçükoğlu'na Hayırlı Olsun Ziyareti
  • 09 Mart 2023, Perşembe 14:40

Oktay Fani'nin Haberi

Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, AK Parti Erzurum İl Başkanlığı görevine getirilen İbrahim Küçükoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Recep Karataş ve partililerle birlikte İl Başkanı Küçükoğlu'nu ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu'na başarılar dileyen Başkan Aydın; "AK Parti İlçe Başkanımız Recep KARATAŞ, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kemal KURT, İlçe Belediye Meclis üyelerimiz ve AK Parti ilçe yönetimimiz ile birlikte Erzurum AK Parti İl Başkanı İbrahim KÜÇÜKOĞLU’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. İl Başkanımıza ve yönetimine görevinde başarılar diler, kadim şehrimize hayırlı ve uğurlu olsun." dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık