sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Başkan Aydın'ın Girişimleriyle Horasan Fiber Ağlarla Örülüyor

Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın'ın girişimleriyle İlçe geneli fiber ağlarla örülüyor.

Başkan Aydın'ın Girişimleriyle Horasan Fiber Ağlarla Örülüyor
  • 12 Ağustos 2022, Cuma 20:07

Horasan'a yapılan her türlü hizmet yatırımları için birçok kurum ile sık sık bir araya gelen Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, Türk Telekom Erzurum İl Müdürü Adem Altun ve Horasan Türk Telekom Sorumlusu Medeni Şimşek ile bir araya geldi.

Görüşme sonucu bilgiler aktaran Başkan Aydın; "2021 yılında Türk Telekom Erzurum Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan yatırımlarla Horasan ilçesinde Fiber internet çalışmaları tamamlanmış bu çalışma ile Horasan ilçesinin merkez mahalleri tamamen fiberleştirilmiştir. Yapılan yatırımlar hız kesmeden devam edip Horasan ilçesinde eve kadar fiber teknolojisi ile ilgili yatırımlar da 2021 yıl sonu itibariyle tamamlanmış ve 2022 yılında ilk uygulamalar Horasan Adnan Menderes mahallesinde başlamıştır. Eve kadar fiber teknolojisinin sağlıklı bir şekilde uygulanması, ilgili bakanlık şartnamelerine uygun imalatlar yapılabilmesi için Horasan Belediyesi ve Türk Telekom Erzurum Bölge Müdürlüğü arasında iş birliği protokolü imzalanmış olup Horasanlı hemşehrilerimizin yüksek hız ve kaliteli internet altyapısına kavuşması için gerekli adımlar atılmıştır." dedi.

Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, yapılan yatırım ve çalışmalar için Türk Telekom’a teşekkür edip, çalışmaların Horasanlı hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık